Array

Cum un bărbat care are 50 de ani arata ca la 20 – priviti care este dieta lui

- Advertisement -

Chuando Tan este un fotograf din Singapore care a atras atenția întregii lumi asupra lui nu numai prin fotografia altor persoane, ci și a propriilor fotografii. De ce este atât de interesant, vă întrebați? Chuando sa născut în 1967, ceea ce înseamnă că are 51 de ani, dar se pare că are 20 de ani. Deci, care este secretul?

Cum a început totul?

Se știe că acest om din Singapore a lucrat ca model în anii 1980; chiar a reușit să devină cântăreață pop în anii ’90. Dar cariera sa în muzica nu a durat mult și de aceea Tan a ales o altă activitate – fotografie. Odată, în loc să posteze o altă lucrare a lui, el a postat o fotografie cu el însuși și atunci a început totul.

Fotograful a împărtășit într-unul dintre interviurile sale : „Am început un cont Instagram, deoarece niște prieteni mi-au spus că în aceste zile clienții ar dori să știe cât mai multe.Asa am inceput sa postez tot mai multe poze „.

Utilizatorii au observat instantaneu că Tan nu se schimbă și nu arată ca fiind de 51 de ani. Unii oameni cred că este vorba despre genetică, alții că secretul este în locul în care trăiește deoarece Singapore are aer curat, medicamente bune și produse de înaltă calitate. Dar pentru a fi sigur în aceste presupuneri, haideți să vedem cum fotograful își petrece ziua.

- Advertisement -

El mănâncă 6 ouă la micul dejun

Tanul se încadrează în principiul că sunteți ceea ce mâncați și credeți că starea de sănătate a unei persoane, precum și aspectul acesteia, depind de 70% din mâncarea pe care o mănâncă și 30% din exerciții. De aceea, el mănâncă 6 ouă fierte tare pentru micul dejun, cu doar 2 gălbenușuri (datorită colesterolului). În plus, bea un pahar de lapte și uneori adaugă avocado cu boabe la micul dejun. Aceasta este o cantitate bună de proteine ​​și energie pentru începutul zilei.

În afară de ouă, el mănâncă pui cu orez, legume la grătar și supă de pește în timpul zilei. Fotograful recunoaște că înghețata este slăbiciunea lui și de aceea uneori o mănâncă, dar numai în prima jumătate a zilei . De asemenea evită cafeaua și ceaiul, dar bea multă apă. El nu fumează, nu bea alcool și mănâncă la cină o salată din verdeață proaspătă.

El petrece aproximativ 90 de minute pe zi la sala

Tan-ul face training de forta de 4 ori pe saptamana, sau de cel putin 3 ori daca este prea ocupat. El nu petrece mai mult de 30 de minute pe această activitate. Forța de antrenament este întotdeauna urmată de formarea cardio; cu toate acestea, din cauza unei leziuni la genunchi, el nu alearga, doar se  plimba într-un ritm rapid pe o banda de alergat. În plus, el încearcă să înoate în fiecare zi .

El face doar ceea ce îi place să facă

- Advertisement -

Poate că va suna trivial, dar câți dintre noi fac ceea ce ne place și vrem să facem? Poate că acesta este secretul tineritii veșnice? Pentru că tot ceea ce faci afectează psihicul și, prin urmare, întregul corp.

Tan spune : „Am încercat multe locuri de muncă diferite și m-am oprit la ceea ce îmi place foarte mult. Îmi plac oamenii, iubesc comunicarea, iubesc să organizeze o fotografie și îmi place să fac fotografii. Dacă faceți ceea ce nu vă place, atunci vă veți simți rău și, bineînțeles, nu vă va întări sănătatea. „

Nu folosește articole de îngrijire a pielii

Unii oameni sunt siguri că Tan a avut o intervenție chirurgicală plastică și folosește câteva produse cosmetice speciale. Dar aici este ceea ce spune el: ” Am piele sensibila, de aceea sunt doar 2 lucruri pe care le folosesc zilnic: spalare pe fata cu gel si crema hidratanta”. Totuși, Tan admite că folosește vopseaua de păr din cauza părului său gri.

El nu se culca  târziu.

De fapt, el încearcă să nu meargă la culcare după ora 11 și se trezește devreme în fiecare zi. Tan este sigur că lucrul noaptea și vizionarea filmelor după miezul nopții nu îmbunătățesc sănătatea. Pentru a obține un somn bun, el se oprește să mănânce cu 5-6 ore înainte de a adormi.

Chuando spune: ” După ce dormi suficient, vei putea să faci mai multe lucruri în timpul zilei decât daca lucrezi noaptea .”

Deci, care e secretul?

Așa cum se întâmplă adesea – totul este foarte simplu: munca pe care o iubești, o dietă sănătoasă, somn cu normă întreagă și exerciții fizice. Jared Leto, Chris Evans, Margot Robbie, și multe alte vedete au stilul de viață similar. Sunteți de acord că toți aceștia arată mai tânăr decât vârsta lor reală? Mai mult, ei susțin că nu au efectuat nici o operație plastică.

- Advertisement -