Array

Cum să îți dai seama că un BĂRBAT te place și e interesat de tine

- Advertisement -

Probabil petreci pe Internet mai bine de 8 ore pe săptămână. Deci, dezvoltarea relațiilor romantice se desfășoară fără probleme în viața virtuală. Dar dacă comunicarea personală pentru a recunoaște indiferența nu este ușoară, atunci în mediul online este chiar și mai greu. Este important să știi să citești printre linii și să îți dai seama dacă persoana cu care comunici în mediul virtual e cu adevărat interesată. Iată la ce semne să fii atent:

1. Inițiativa

În cele mai multe cazuri, persoana inițiază o conversație pe cont propriu? Sau deseori când îți activezi Internetul găsești un mesaj de la acea persoană? Nu există scuze pentru care o persoană să nu îți scrie câte un mesaj, cine vrea cu adevărat să vorbească cu tine o va face.

- Advertisement -

2. Corectitudinea și politețea

Un bun indicator este stilul de comunicare în general: vorbește cu tine cât mai corect și politicos. Interlocutorul încearcă să nu folosească deloc un limbaj obscen. Nu râde de tine și nu te ironizează.

3. Frecvența și durata

La un moment dat, corespondența se poate întinde pe câteva ore: începe să vorbească cu tine seara despre un lucru și vă prinde dimineața vorbind despre un subiect complet diferit. Frecvența și durata comunicării reprezintă o nuanță importantă: înseamnă că timpul pentru convorbiri cu tine este desemnat în mod special. Este puțin probabil ca cineva să-și sacrifice interesele și activitățile de dragul unei persoane indiferente.

4. Viteza răspunsului

- Advertisement -

Toată lumea are mereu smarthphone-ul în proximitate. Așa că un mesaj scapă cu greu fără a fi văzut pentru mult timp. Dacă este interesat de tine, îți va răspunde la mesaj de îndată ce îl vede.

5. Conținutul conversației

Nu uita de calitatea mesajelor. Dacă îi ești simpatic, va încerca să te surprindă plăcut – cu informații noi și glume bune. El / ea îți povestește cu entuziasm despre profesia sau hobby-urile sale, este interesat de ceea ce trăiești și încearcă să susțină acest subiect ? În mod clar un semn bun.

Frazele scurte și răspunsurile monosilabice sunt dovezi ale comunicării din curtoazie.

6. Interes

În cazul unei relații de simpatie, o persoană dorește să știe cât mai mult despre cea/cel pe care îl place. Prin urmare, după un dialog introductiv, încearcă să pună întrebări pentru a continua conversația. De obicei, acestea sunt întrebări simple cum ar fi planurile pentru zi, care, totuși, îi dau câteva indicii asupra vieții tale personale. Apoi, subiecte mai profunde precum interesele, hobby-urile, prioritățile sunt atinse.

7. Sinceritatea

Într-o conversație cu cineva care este cu adevărat interesat de tine vei fi informat despre lucrurile ascunse: va împărtăși evenimentele principale ale vieții sale, își va aminti de situații amuzante sau triste, își va exprima punctul de vedere asupra unor probleme. Și nu îi va fi frică să arate sinceritatea și chiar o sentimentalitate. La urma urmei, când oamenii se plac, nu se tem să fie reali, nu își ascund emoțiile.

- Advertisement -

8. Grijă și atenție

E momentul în care comunicarea voastră se transpune și în viața reală. Dacă treci printr-o perioadă mai mult sau mai puțin dificilă și se oferă să îți fie alături sau să te ajute cu ce ai nevoie, cu siguranță este interesat de tine.