Array

Cum îți găsești telefonul furat și îl faci să sune

- Advertisement -

Când vine vorba de localizare Android, există multe aplicații care îți oferă funcționalitate de care ai nevoie. Una dintre cele mai bune soluții este însă oferită implicit de către Google.

Dacă ai un smartphone de câțiva ani, este aproape imposibil să nu te fi gândit la un moment dat la funcția de localizare Android. Nu de alta, dar este inevitabil ca, măcar pentru câteva minute, să nu ți-l fi pierdut la un moment dat. În cel mai rău caz, cineva ți l-a furat. Chiar și în acea situație însă, există foarte instrumente online la care poți apela pentru a-l localiza, pentru a-l face să sune și, nu în ultimul rând, pentru a șterge tot ce aveai pe el.

În ultimii ani, furtul de telefoane a mai scăzut un pic, datorită protecțiilor hardware integrate de producătorii de mobile. Practic, un iPhone furat nu mai poate fi folosit niciodată de către nimeni, pentru că este necesar numele de utilizator și parola de iCloud a fostului utilizator. Într-o oarecare măsură, există opțiuni apropiate ca funcționalitate și pe anumite smartphone-uri cu Android.

Asta nu înseamnă însă că nu trebuie să-ți iei câteva măsuri de precauție. În primul rând, dacă îți trece prin cap posibilitatea de localizare Android, trebuie să ai în permanență funcția de date mobile activă pe aparat. În al doilea rând, ar fi bine ca localizarea să fie de asemenea activă din Settings sau Setări. Altfel, poți să-ți iei adio de la orice posibilitatea de a-ți mai vedea vreodată telefonul când ți-a dispărut.

- Advertisement -

vezi continuarea pe: playtech.ro