Array

Cele mai dure sfaturi de la bunica: „Să te păzești de bărbații fierbinți, căldura lor este inutilă și distructivă”

- Advertisement -

Vedeți mai jos câteva sfaturi de la o bunică evreică pentru nepoata sa:

– Prinți sunt puțini și ei se iubesc doar pe sine și „caii putere”, care îi au. Ei caută doar frumusețe exterioară și dragoste fără obligații. Caută-ți un bărbat simplu, dar educat, care te va respecta și te va iubi cu adevărat.

– Să te păzești de bărbații fierbinți. Ei nu aduc nimic altceva decât un sex bun, probleme și nenorociri. Căldura lor este inutilă și distructivă. Nu vă încălzește și nu vă topește gheața din suflet.

- Advertisement -

– Nu faceți niciodată concluzii pripite, nu luați decizii negândite. Relaxați-vă, ascultați muzică bună, mâncați o mâncare gustoasă, zâmbiți, iar după toate astea a venit timpul să decizi.

– Dacă toată lumea spune că omul este un nenorocit, nu-i crede pe cuvânt. Există probabilitatea că aceste este invidiat de cei din jur. Bea vin cu el, numai atunci poți înțelege cum este cu adevărat.

– Nu te angaja în dispute stupide despre religie, politică sau minorități sexuale. Niciodată nu vei convinge pe cei care discriminează oamenii pe aceste criterii.

– Nu trebuie să fii bun. Bunătatea este un concept relativ pentru fiecare om în parte. Fii doar obiectiv și corect.

– Acordați întotdeauna exact trei șanse unei persoane. Pentru că aceste trei șanse nu le oferi lui, ci propriei persoane. Dați-vă șansa să nu pierdeți ceva important, să nu „îți superi” karma și să învățați ceva nou. Dar dacă aceste trei șanse au eșuat, atunci spune-i la revedere.

- Advertisement -

– Fii mândră, dar nu fi arogantă. Mândria îți aduce demnitate. Este arogant să te consideri o creatură supremă care se consideră cel mai bun. Trebuie să fii demnă atunci când îți ceri scuze și demnă atunci când accepți scuze.

– Nu vă fie teamă să vă faceți dușmani. Sunt necesari pentru că te motivează. Trebuie să-ți fie teamă de prietenii, care te dezorientează și te cufundă în mocirlă.

– Stai și așteaptă. Timpul este o resursă care poate rezolva întotdeauna totul.