Array

Când un student l-a jignit pe bătrân, acesta i-a răspuns prin doar câteva cuvinte. Însă toți au înmărmurit…

- Advertisement -

Un tânăr stilat, student la o facultate de economie, sărbătorea într-un bar sfârșitul sesiunii. El a privit în jur și a văzut un bătrân. Studentul s-a apropiat de el și a început să-i povestească de ce oamenii vârstnici nu-i înțeleg pe cei din generația lui.

„Pur și simplu voi ați crescut într-o lume complet diferită, aproape primitivă, — a spus el tare, ca să fie auzit de toți clienții barului. — Generația mea a crescut cu televizoare, avioane reactive, călătorii în cosmos, Internet, energie atomică și…”

El s-a oprit ca să bea o gură de bere, iar bătrânul a profitat de această pauză și a spus: „Fiule, să știi că chiar ai dreptate. Noi nu aveam toate aceste lucruri. De aceea, noi le-am creat. Iar acum gândește-te ce faci TU pentru următoarea generație?”

- Advertisement -

Barul a răsunat de aplauze!

sursa: http://perfectmedia.me

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

- Advertisement -

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.