Array

Canapeaua 3 in 1 toti vor sa o cumpere si toata lumea este uimita de ea!

- Advertisement -

În acest articol, vom împărtăși știrile despre un lucru foarte necesar și funcțional pentru fiecare casă – un canapea-transformator. Cu siguranță vă amintiți mobilierul nostru sovietic, reprezentant al modestiei și compactului (aceste paturi, paturi, canapele, mese, scaune etc.).

Acum dimensiunea apartamentelor a crescut, dar mobilierul compact este, de asemenea, necesar pentru noi. Și pentru mulți dintre noi, dimensiunile mici ale apartamentelor pur și simplu nu le permit să aibă mobilier mare, voluminos.

Designerii și inginerii moderni încearcă să copieze designul mobilierului din generația trecută – creează canapele 2 în 1, scaune 3 în 1, etc. Cineva chiar reușește să facă un model 4 în 1!

Această canapea neobișnuită pentru câteva secunde se poate transforma într-un pat confortabil, o canapea pentru camera de zi sau chiar o masă! Designul acestui mobilier este simplu, dar practic. Această canapea uimeste cu multifuncționalitatea sa și vă va servi mult timp. Dacă vă place acest videoclip, asigurați-vă că îi spuneți prietenilor despre acest lucru! Nu se stie inca cat va costa o asemenea canapea, insa imediat ce vom afla va vom anunta.

- Advertisement -

sursa: https://avramflorea.ro

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

- Advertisement -

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.