Array

Barcelona. Un adolescent român a câştigat 200.000 de euro, cu un bilet cumpărat cu câștigul tatălui său de Crăciun

- Advertisement -

Cosmin Rotariu, un adolescent român de 15 ani, a câştigat marele premiu la Loteria Copilului, la Barcelona, culmea, cu un bilet cumpărat cu banii câștigați de tatăl lui la Loteria Crăciunului.

Originară din Botoșani, familia Rotariu trăiește de 10 ani în Spania, la Barcelona, tatăl, Valeriu, fiind inginer. Au sperat că se vor îmbogăți la extragerea de Crăciun a loteriei, dar au câștigat doar 20 de euro, bani pe care i-au reinvestit într-un alt bilet de loterie, la cea pentru copii, cumpărat de la aceeași agenție, aflată la parterul blocului în care locuiesc.

În această dimineață, s-au trezit cu o mare forfotă în fața blocului, mai mulți reporteri ai televiziunilor spaniole, însoțiți de camere de luat vederi ale televiziunilor așteptând deschiderea agenției loto.

- Advertisement -

Cu un presentiment bun, au verificat numerele de pe biletul lor și au descoperit că sunt câștigătorii marelui premiu în valoare de 200.000 de euro!

”Nu știu acum ce o să fac cu banii, nu am idee. Voi vedea ce-mi cumpăr. Poate un telefon nou sau să investesc într-un apartament mic. O să le cumpăr ceva și părinților mei”, le-a declarat, reporterilor Cosmin, euforic, în timp ce tatăl și fratele său îi făceau semne de la balcon, bucuroşi, notează El Pais.

sursa