Array

Au prins o tiganca romanca la furat in Italia!! Priviti cum este pedepsita aceasta!!

- Advertisement -

De multe ori toti cei din Europa ne numesc pe toti hoti din cauza unor persoane care merg in strainatate doar sa fure si sa fac rau. Iar din cauza lor suntem cu totii judecati la fel de aspru.

Daca privim la clipul postat mai sus vedem ce a patit o tiganca romana dupa ce a fost prinsa la furat intr-un magazin din Itaia. Aceasta fost inchisa intr-un container unde a trebuit sa stea pana ce au venit politistii sa o ridice si sa o duca la sectie pentru declaratii. Ce parere aveti despre pedeapsa pe care a primit-o aceasta femie pentru faptele sale ?

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

- Advertisement -

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

- Advertisement -

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.