Array

Asa arata primul restaurant-submarin din Oceanul Indian! Pare desprins dintr-o alta lume si este total de vis!

- Advertisement -

Primul restaurant-submarin din Oceanul Indian inca reuseste sa ii uimeasca pe turisti.

Locul e unul pe cat de inedit, pe atat de „ascuns” in inima oceanului. De asemenea, acest restaurant-submarin le ofera curiosilor, dar si pasionatilor de creaturi marine o ocazie perfecta sa isi poata implini acest vis.

Localul si-a deschis portile cu 13 ani in urma si continua sa ofere cea mai inovativa experienta culinara, dar si vizuala, pentru cei care ii trec portile. Si in prezent e considerat cel mai bun local subacvatic.

Acest restaurant-submarin este localizat in adancurile apelor care inconjoare insulele Maldive. Cu patru ani in urma, localul a fost desemnat de catre New York Daily News drept cel mai frumos din intreaga lume.

- Advertisement -

In limba locala, numele primului restaurant-submarin „Ithaa” se traduce prin „mama perlei”. Totodata, experienta de neuitat din Oceanul Indian a fost posibila pentru turisti in urma unui amplu proiect al unor designeri olandezi.

Arhitectii au proiectat un acvariu sub forma unui restaurant, ce se afla la o adancime de 5 metri! In plus, ceea ce pare a fi sticla este, de fapt, acril transparent si curbat. Acest material faca posibila vizibilitatea in adancurile oceanului, noteaza adevarul.ro.

Privelistea primului restaurant-submarin e una absolut superba! Totul poate fi admirat datorita amplasarii panoramice, la 180 de grade. Localul spectaculos e inconjurat si de o bariera de corali.

Dincolo de aceasta exista si o laguna. Pentru construirea restaurantului a fost folosita tehnologia utilizata in cazul acvariilor uriase. In acest mod, multi oameni s-au putut bucura de frumusetile din adancul oceanului, intr-o experienta unica.

Locul pare desprins din basme, marturisesc turistii care si-au vazut visul implinit. Pe de alta parte, sala de mese este una relativ mica, avand doar 5 metri in latime si 9 in lungime. Doar 14 persoane pot admira, in acelasi timp, efectul luminii solare in adancurile oceanului, cat servesc un meniu special.