Array

Arnold Schwarzenegger DOARME PE STRĂZI! Imagine cu puternic impact emotional: „Cum s-au schimbat vremurile”

- Advertisement -

O fotografie postată de celebrul actor și fost guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a devenit virală pe internet. In imagine, vedeta apare dormind pe trotuar, în fața statuii sale din bronz.

„Cum s-au schimbat vremurile”, a scris Schwarzenegger alături de fotografia pe care a postat-o pe Instagram. Povestea din spatele acestei poze șocante are însă un impact mult mai puternic.

Înfăsurat într-un sac de dormit, actorul s-a decis să tragă un pui de somn, chiar în fața statuii sale, ridicată în fața unui hotel de pe o arteră importantă din Ohio, SUA, în perioada în care acesta era guvernator, potrivit People.com.

El și-a adus un sac de dormit, l-a așezat la picioarele statuii sale și a explicat:
„Când eram într-o poziție importantă, mi-au oferit totul, întotdeauna, și când am pierdut această poziție, au uitat de mine și nu și-au ținut promisiunea.
Nu aveți încredere în poziția voastră sau în banii pe care îi aveți, nici în puterea voastră, nici în inteligența voastră, nu vor dura! Când ești „important” în ochii oamenilor, toată lumea este „prieten” cu tine. Dar odată ce nu mai prezinți interes, nu mai contezi! Nu ești cine crezi că vei fi întotdeauna, nimic nu durează pentru totdeauna!”

- Advertisement -

Se pare că la momentul în care a participat la inaugurarea hotelului, în calitate de guvernator al statului California, personalul a fost atât de încântat de prezența acestuia încât i-au ridicat o statuie și i-au promis că de fiecare dată când va veni la această unitate hotelieră va avea parte de o cameră gratis.

Informațiile ulterioare apărute pe internet, care arată că Arnold a fost refuzat de același hotel, atunci când a vrut să se cazeze, dar nu mai era în funcția de guvernator, s-au dovedit doar supoziții.

Arnold a postat fotografia în pe 15 ianuarie 2016, însă ea a revenit în opinia publică și anul acesta.

Se pare că actorul, care între timp nu mai era guvernator, se afla la acea vreme în Ohio, pentru a participa la filmările peliculei „478”, un film bazat pe fapte reale. Din comentariul scurt al actorului: „Cum s-au schimbat vremurile” și ipostaza în care s-a lăsat fotografiat, asemănătoare unui om al străzii, se deduce că hotelul și-a schimbat politica și a refuzat să-l primească pe gratis.