Array

Apreciate in toata lumea aceste fotografii au fos facute de un roman din Reghin!! Priviti cum a reusit sa surprinda arta in interiorul instrumentelor muzicale!

- Advertisement -

Artistul român Adrian Borda nu cânta la nici un instrument muzical. Dar asta nu înseamnă că nu le poate folosi pentru a ne fascina. Ca experiment artistic, Borda a început să le fotografieze  din interior, iar vederea din interior este la fel de mistică ca notele care ies de acolo.

„Locuiesc în Reghin, România, numit și orașul viori”, a declarat Adrian  „Majoritatea viorilor din țara noastră sunt făcute aici. Sunt un pictor surreal și multe dintre picturile mele conțin teme de vioară. ”

„Nu știu prea multe despre instrumentele pe care le-am fotografiat deja, au fost rupte, deschise pentru reparații, așa că am reușit să pun camerele în interiorul lor. Primul pe care l-am fotografiat a fost un bas bass pe care l-am găsit într-un magazin de prieteni. Al doilea era un viol foarte vechi francez din vremurile lui Napoleon pe care l-am găsit în orașul Amiens, într-o casă a regizorului orchestrei Dominique Leroy.

Adrian a găsit cea mai mare parte a inspirației pentru proiect în cadrul unei campanii de promovare a orchestrei Filarmonicii din Berlin . „Nu aveam nici o idee despre cum au fost realizate imaginile și nu eram sigur dacă erau fotografii sau imagini digitale, deci acest proiect a fost o adevărată provocare. Am avut cateva incercari de macro-ul ultra-largi inainte de aparitia unor lentile specializate cum ar fi Laowa macro de 15mm. ”

- Advertisement -

În interiorul unui violoncel

În interiorul unui saxofon

Intr-o chitara

În interiorul unei vioi

- Advertisement -