Array

Andreea Berecleanu, adevăratul motiv al divorțului de Andrei Zaharesc

- Advertisement -

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din zona mass media, iar divorțul lor a surprins pe toată lumea, motivul despărțirii nefiind unul care să fi fost făcut public la vremea respectivă.

La ceva ani de momentul acela, Andreea Berecleanu a decis că e momentul să spună care este cauza principală pentru care căsnicia sa alături de Andrei Zaharescu a eșuat.

”La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

- Advertisement -

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de medicul estetician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit în septembrie 2016.

”Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. (…)

Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră”, a declarat Andreea Berecleanu, într-un interviu pentru revista Viva!.