Array

Aflata in scaun cu rotile aceasta femeie este oprit de cainele sau lang semafor!! Ce a urmat insa te lasa fara cuvinte!

- Advertisement -

De multe ori viata ne pune la o multime de incercari extrem de grele si trebuie sa stim cum sa trecem peste ele si cum sa traim astfel incat sa fim fericiti cu ce avem. Insa sunt momente cand avem nevoie de un mic ajutor din partea cuiva.

In clipul postat mai sus putem vedea cum un caine ajutator isi are grija de stapana sa. Acesta ii aduce telefonul atunci cand suna si orice obiect este la distanta de femeie. Ba mai mult acesta are grija si cand aceasta traverseaza si chiar o asculta cand il roaga sa apese butonul de la semafor. Relatia dintre cei doi este una care ne lasa fara cuvinte.

Citeste si:  Un leopard rar si-a facut selfie-uri cu o camera lasata in munti. Cum a reusit

- Advertisement -

Fotograful Terry Townshend a avut o surpriza placuta atunci cand camera lui a surprins un leopard al zapezilor in habitatul sau natural. Mai mult, felina a fost cea care si-a facut singura pozele, ceea ce multi au numit chiar “selfie-uri”.

Townsend se afla intr-o expeditie in lantul muntos din nord-vestul Chinei, intr-o zona numita Valea pisicilor datorita numarului mare de feline masive din zona. Townshend a montat camera la o inaltime de 4.900 de m, habitatul normal al unui leopard al zapezilor din Platoul Tibetan.

“Sunt coplesit de bucurie,” a declarat Townshend pentru MailOnline. “Nu as fi crezut niciodata ca pot surprinde o poza in care un leopard al zapezilor sa se uite asa direct in camera.”

Leopardul zapezilor e una dintre felinele masive ce s-au adaptat la conditiile extreme, precum cele din Platoul Tibetan. Blana lui gri il ajuta sa se camufleze cu usurinta printre stancile si flora din regiune.

Potrivit WWF, specia e rara. Mai sunt aproximativ 4.000 de specimene in natura, insa guvernul Chinei a promis ca va investi sume semnificative pentru a proteja leopardul zapezilor, ce e in pericol din cauza pierderii habitatului si a vanatului.