Array

Acești părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Iată cum arată ele după 30 de ani!

- Advertisement -

La 18 noiembrie 1983, în viața soților Walton a avut loc un eveniment care, în curând, a făcut înconjurul lumii. Anume atunci Janet i-a dăruit soțului ei 6 copii dintr-odată. Micuțele Walton au devenit primele fetițe sixtuplete din lume care au supraviețuit fără probleme după naștere.

Însăși Janet își amintește și în prezent că, în acea neobișnuit de caldă zi de toamnă, îi era frică cel mai mult să nu întârzie la spital. Mașina cu care se deplasau a rămas blocată într-un ambuteiaj, din cauză că, dintr-un camion care era înaintea lor, căzuse un covor ce nu fusese bine atașat!

Astăzi, la 30 de ani și un pic de la nașterea lor, una din fiicele sale i-a dăruit, în sfârșit, o nepoată. Femeii i-a părut atât de fragedă și vulnerabilă micuța nou-născută, încât i-a fost greu să creadă că aceasta cântărește 3, 3 kg, în limitele normei admisibile. Atunci când a născut ea, fiecare din fiicele ei cântărea puțin peste un kilogram!

- Advertisement -

Acum soții se amuză pe seama faptul că demult, înainte de nașterea fetelor, erau pe punctul să înfieze câțiva copilași. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, deși medicii îi asigurau că și ea, și Graham sunt perfect sănătoși.

Nu-i de mirare că vestea despre această sarcină neobișnuită i-a șocat pe soții Walton. Indiferent de situație, să refuze la un asemenea dar din partea sorții nici nu se gândeau. Janet a decis să se dedice în totalitate copiilor, iar Graham și-a luat concediu pentru un an întreg, pentru a-și ajuta iubita soție să îngrijească de micuțe.

Primele șase săptămâni de viață, micuțele le-au petrecut în secția de terapie intensivă neonatală. Apoi, părinții au putut să-și ia fetițele acasă și totul a intrat în ritm firesc.

- Advertisement -

Acum când fiica i se mai plânge că nepoțica nu o lasă să doarmă nopțile, Janet nu poate decât să zâmbească. Cu 6 copilași în brațe, soții Walton timp de doi ani nu au dormit mai mult de 2-3 ore în 24 de ore.

Recent, au calculat că în primul an de viață al fetițelor au cumpărat cel puțin 11 mii de scutece. Graham își amintește și-acum că mirosea în toată casa a detergent și a pudră de talc.

La plimbări, fiecare din soți împingea câte un cărucior pentru gemeni și purta câte o fetiță în brațe. Iar dacă venea cineva în vizită, Janet și Graham îi înmâna un al treilea cărucior și mergeau cu toții la plimbare!

La un an de la nașterea fetițelor sale, Graham s-a întors la serviciu, profesând ca pictor decorator. Au mai trecut câțiva ani, și Janet și-a încălcat promisiunea. Femeia s-a angajat la serviciu în blocul de neonatologie al maternității, unde a lucrat până s-a pensionat.

Interesant lucru, că la doar câteva luni de la pensionare, în aceeași maternitate a văzut lumina zilei prima sa nepoțică!

Din primele zilei ale vieții, micuța nou-născută a devenit centrul atenției, căci bebelușul are parte nu doar de părinți și bunici, dar și de cinci mătuși iubitoare. Familia se reunește frecvent la Janet și Graham, iar mătușile se întrec cine să stea mai mult cu micuța. Soții Walton așteaptă cu nerăbdare vești despre nepoți și de la celelalte fiice.

- Advertisement -

Tinerele, însă, nu se grăbesc să-și întemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic împotriva copiilor. Dar să repete experiența mamei lor, de a da naștere la șase copii, nu s-ar încumeta nici una din ele.

Dacă ai 45 de minute libere, te invităm să vizionezi un documentar despre această familie neobișnuită!
Din câte se pare, soarta sixtupletelor britanice s-a aranjat suficient de bine. În ciuda faptului că Janet își imagina cu greu viața cu o mulțime de copii, soții Walton s-au descurcat de minune în această misiune ce le-a fost încredințată.

Iar ca o răsplată pentru eforturile dezinteresate în educarea copiilor, ei au primit unul din cele mai valoroase daruri – o familie puternică și dragoste din partea fiicelor!

Dacă ți-a plăcut și ție povestea acestei familii neobișnuite cu gemeni, arată-o și prietenilor tăi!

Sursa