Array

Acestea sunt fotografiile zilei! Lumea in imagini!

- Advertisement -

1.Oamenii se adună la miezul nopții pentru a sărbători legalizarea utilizării canabisului de agrement în Toronto, Canada

2.Un copil mângâie barba prințului Harry, la Școala Publică Buninyong când el și soția sa sosesc la Dubbo, în Australia

- Advertisement -

3.Locuitorii livrează pâine în satele îndepărtate folosind calea ferată cu ecartament de munte în Apsheronsk, Krasnodar Krai, Rusia.

4.Distorsiuni în Spacetime, o opera de artă imersivă de la Manchester Science Festival, despre care se spune că imită trecerea în valurile gravitaționale ale unei găuri negre, în Manchester, Marea Britanie.

5.Regele Felipe al VI-lea al Spaniei participă la comemorarea a 100 de ani de la deschiderea primei linii de metrou în Madrid, Spania.

6.Actorii Dakota Johnson, Tilda Swinton și Mia Goth participă la premiera filmului Suspiria la cel de-al 62-lea festival de film BFI Londra, în Londra, Marea Britanie.

- Advertisement -

7. Marinarul filipinez de primă clasă Rondick Bulalacao își sărută soția, Jeanette, în timp ce fiul lor, Ron Aldriech, stă între ei, în timpul ceremoniei de plecare a trupelor navale la baza din Sangley Point, provincia Cavite, la vest de Manila, Filipine. Un contingent de 200 de militari și membri ai echipajului vor participa la exercițiul maritim ASME-China (ACMEX) 2018, care va avea loc în Zhanjiang, China.

8.Papa Francisc reacționează în timpul audienței generale săptămânale din Piața San Pietro Vatican

9.Christopher, de la FC Beach Boys, jonglează cu o minge de fotbal, pe Insula Boracay, Filipine

sursa: Adevarul