Array

Acestea sunt cele mai bune moduri de a face bani in timp ce vizitati lumea!!

- Advertisement -

Pentru a vă putea ajuta în timp ce vizitați fiecare colț al planetei este un vis pe care mulți îl au. Dar ce ne împiedică să ne aducem visul la viață? 

Banii, acestia sunt  principala barieră. Din nefericire, nu putem să plecăm din slujba noastră plictisitoare, să ne împachetăm pungile și să pornim pentru a cuceri lumea. Sau putem? Depinde ce vrem sa facem cu viata noastra si unde vrem sa o petrecem. Daca vrem sa ramanem intr-un loc atunci munca la birou este perfecta. Daca ne dorim altceva de la viata acestea sunt cele mai bune idei pe care le puteti avea.

Profesor de limba engleză

Profesorii de limba engleză sunt în mare cerere, în special în Asia, Africa și America Latină. Un bonus suplimentar este că nu este necesar să ai o diplomă în educație sau să vorbești limba locală pentru a preda orele de engleză în străinătate.

- Advertisement -

În unele școli serioase, aceștia pot solicita un certificat care să ateste că ați trecut prin teste internaționale , cum ar fi TESOL, TOEFL și CELTA. Și tu ar trebui să poți trăi pe salariu. De exemplu, puteți face până la  36.000 de dolari  pe an în Japonia și 45.000 de dolari  pe an în Emiratele Arabe Unite.

Veniturile dvs. potențiale : de la 1.000 $ la 5.000 $ pe lună.

Lucrări de linie de croazieră

Lucrul la un iaht privat sau o croazieră este o bună ocazie de a vedea diferite țări și de a vizita locuri exotice. În afară de aceasta, veți beneficia de cazare gratuită, pensiune completă, asigurare și o cameră de hotel în țara în care se efectuează opririle. Membrii echipajului marinelor de croazieră mari au, de asemenea, acces la magazine separate, internet-cafenele, săli de sport și săli de agrement aflate la bord.

Există diferite poziții disponibile : bucătar-șef, stewardesă, ghid turistic, fotograf, inginer și multe altele. Pentru anumite poziții trebuie să cunoașteți cel puțin o limbă străină.

Pentru a vă alătura echipajului, trebuie să încheiați un contract cu una dintre companiile de croazieră și să pregătiți toate documentele necesare. De obicei, toate documentele dvs. sunt achitate de companie, iar contractul dvs. este valabil cel puțin 6 luni.

- Advertisement -

Veniturile dvs. potențiale: de la 1.000 $ la 5.000 $ pe lună.

Blogger

Fiind un blogger este foarte popular, dar nu este atât de ușor să câștigi bani în timp ce călătoriți, dacă nu aveți mulți adepți care comentă și vă împărtășesc postările pentru a vă ajuta blogul să aducă bani.

Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri din Instagram, Jack Morris , are aproximativ 3 milioane de urmaritori. Într-un interviu , el vorbește despre cum a primit odată 9000 de dolari pentru un singur post de publicitate. Mulți bloggeri promovează branduri care le oferă articole gratuite și excursii în diferite țări.

Cu toate acestea, nu este ușor să obțineți aceste numere. Poate dura câțiva ani pentru a dezvolta blogul și subiectul său și nu există încă nicio garanție că acesta va avea succes.

Locuri de munca in camin

Multe pensiuni și hoteluri mici sunt dornici să angajeze străini pentru diferite locuri de muncă, cum ar fi serviciile de curățenie, gospodăria, relațiile clienților și transferurile de la aeroport. În afară de salariu, oferă angajaților lor cazare gratuită, uneori cu pensiune completă și asigurare.

Desigur, nu este o slujbă de vis și nici salariul nu este mare. Dar veți putea să vă întâlniți cu noi prieteni, să experimentați cultura locală și să vizitați locuri interesante

- Advertisement -

Însoțitor de zbor

Lucrul la un avion vă oferă posibilitatea de a vizita multe țări și de a vă face noi prieteni. În plus, veți beneficia de o reducere de 90% la biletele de avion, hoteluri și închirieri auto pentru dvs. și familia dvs. De asemenea, însoțitorii de zbor câștigă un salariu foarte bun, de la 45.000 $ la 100.000 $  pe an, în medie.

Suna minunat! Dar există unele dezavantaje. Această slujbă vă lucrează, de obicei, până la 80 de ore pe lună și pentru a obține această poziție, va trebui să treceți printr-un proces riguros de selecție.

Cumpărați lucruri în diferite țări

Pentru a vă acoperi cheltuielile de călătorie, puteți face o înțelegere cu un anumit magazin (sau un individ) în avans pentru a aduce înapoi articole speciale din țara pe care o vizitați. Magazinul va primi apoi articole unice de vânzare și veți primi un bonus pentru livrare.

Unii oameni cumpără lucruri care sunt celebre pentru calitatea și originea lor, cum ar fi piele italiană, ceramică turcească, ceai chinez și așa mai departe. Apoi vinde produsele online sau le vinde comercianților cu amănuntul.

Curier internațional

Multe magazine mari de internet folosesc turiștii ca intermediari de livrare pentru a salva timpul de transport.

  • Un turist care zboară acasă își poate lăsa informațiile personale și informațiile despre zborul pe un site special pentru a se conecta la magazinul de internet. Apoi, magazinul va selecta un pachet care se potrivește cu detaliile. De obicei, fie gadgeturi, fie haine. La sosire, turistul este întâmpinat de un angajat al companiei care plătește pentru bunuri și un bonus pentru livrare care este transferat direct în contul dvs. PayPal.

Dacă călătoriți cu mașina, puteți câștiga și ca curier. Puteți lua o încărcătură și o puteți transporta într-un oraș vecin, care va acoperi o parte din cheltuielile dvs.

Munca de la distanță

 

Dacă aveți un laptop, conexiune la internet și un anumit set de abilități, atunci puteți câștiga bani oriunde v-ați afla. Multe companii preferă ca angajații lor să lucreze la distanță. Cele mai căutate profesii sunt designeri, programatori, manageri, scriitori și specialiști SMM. Unii angajatori oferă chiar și formare gratuită la distanță.

De asemenea, puteți să fiți de acord cu compania dvs. actuală că veți lucra de la distanță. Dar, în acest caz, va trebui să fii un specialist foarte valoros și de neînlocuit.