Array

Aceste persoane par să cunoască secretul tineretii veșnice!!! Este uimitor cum arata !

- Advertisement -

Coco Chanel a spus odată : „Vârsta unei femei nu este importantă: poți fi minunată în anii ’20, uimitoare în cei 40 de ani și stai fabuloasă pentru tot restul vieții tale.” Și oamenii prezenți în articolul nostru sunt un exemplu luminos. Este greu de crezut ca aceste persoane au trecut cu mult de 45 sau 50 de ani. Acestea se pare ca stiu secretul tineretii vesnice insa suntem constienti ca acestea au un stil de viata extrem de sanatos si practica regulat un sport care sa le mentina in forma permanent.

Priviti cat de bine arata si o sa va ganditi daca se merita sa aveti un mod de viata echilibrat si fara prea multe excese.

Yasmina Rossi, 63 de ani

- Advertisement -

Un model francez de 63 de ani numit Yasmina este sigur că frumusețea unei femei crește odată cu vârsta ei. Ea susține că dieta organică pe care o păstrează îi ajută să-și păstreze frumusețea. Din moment ce modelul a crescut în Corsica, a început să se alimenteze cu alimente ecologice cu mult înainte ca această tendință să devină populară. În plus, uleiurile naturale pe care Yasmina le folosește pe păr și pe piele, precum și activitatea fizică moderată afectează modul în care arată pozitiv.

Carol Alt, în vârstă de 57 de ani

Model canadian și actrita pe nume Carol Alt se simte plina de energie. Marimea ei de  89-60-89 a impresionat pe toata lumea. Modelul nu are trucuri de frumusețe, dar spune că secretul unei forme superbe este că ea consideră o dietă brută.

 Jilly Johnson, 64 de ani

E greu de crezut, dar fiind o femeie de peste 60 de ani, Jilly Johnson este renumită nu pentru cărți despre creșterea nepoților, ci pentru modelul lenjeriei.  Jilly preferă produsele cosmetice verificate în timp cu cele mai noi produse cosmetice scumpe . Folosește șamponul copiilor pentru a-și spăla părul.

Nicola Griffin, vârsta de 57 de ani

Nicola Griffin nu se poate lăuda că este o celebritate pentru o lungă perioadă de timp sau despre numeroase apariții – ea și-a început cariera ca  model acum câțiva ani . Când copiii ei au părăsit casa, Nicola a găsit un agent și a început să lucreze. Astăzi participă la filme pentru anunțuri de îmbrăcăminte, cataloage și campanii publicitare – ea apare și în reclame TV și pe panouri publicitare.

Mike O’Hearn, 49 de ani

- Advertisement -

Un culturist faimos și model, câștigătorul Mister” Univers „, și unul dintre cei 12 sportivi recunoscuți oficial în toate timpurile; Mike O’Hearn dovedește cu propriul său exemplu că nu numai că poate atinge toate obiectivele stabilite cu muncă grea, dar și prin controlul timpului. Atletul își începe ziua la ora 3 dimineața, astfel încât să aibă suficient timp pentru antrenament și să nu piardă niciuna din cele 6 mese pentru a economisi energia pentru a doua sesiune de antrenament în fiecare seară.

Marie Helvin, în vârstă de 65 de ani

A fost o vreme când Marie Helvin a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume, totuși, acum la vârsta de 65 de ani, ea arată chiar mai frumoasă. Marie spune că, din moment ce nu are copii, își petrece tot timpul cu grijă de ea însăși. Ea face sport, nu fumează și menține o dietă strictă. Ea consideră că absența dezamăgirilor în dragoste este un alt secret al apariției ei fără cusur. Marie mărturisește că a încercat întotdeauna să evite apropierea emoțională în relații și a ajutat-o ​​să-și salveze atât sănătatea mintală, cât și frumusețea ei.

Ines de La Fressange, în vârstă de 60 de ani

Ar fi greșit să o numim pe Ines de La Fressange doar un model. Oamenii francezi consideră că este un trendsetter, o icoană a stilului și un model de chic parizian. A obținut una dintre cele mai bune premii franceze pentru realizările sale, Legiunea de Onoare.

Ines consideră că abilitatea de a evita situațiile stresante este secretul frumuseții ei, deoarece știm cu toții că stresul provoacă apariția ridurilor. La urma urmei, majoritatea problemelor se dovedesc a fi la fel de mari ca și cum ar părea în primul rând.

Gillean McLeod, vârsta de 60 de ani

Gillean McLeod a mărturisit într-unul dintre interviurile sale că cea mai bună perioadă a vieții ei a început când a împlinit 50 de ani. A divorțat și a trecut prin transformări teribile și a devenit o persoană diferită. Toate aceste lucruri au făcut-o o persoană mai bună. Ea a lucrat mult timp ca stilist până în momentul în care i sa oferit să încerce sa fie model la vârsta de 53 de ani. La început, datorită timidității sale naturale, era dificil pentru ea să lucreze bine, dar după un timp, ea a devenit mai încrezător în sine. Ea a început să depună mai multe eforturi pentru a se menține în formă bună și chiar a jucat într-o reclama de îmbrăcăminte.

- Advertisement -

Yolanda Foster (Hadid), 54 de ani

Yolanda Foster Hadid și-a terminat cariera în modelare la 31 de ani, pentru a se dedica familiei sale. Astăzi este asistentul principal al fiicelor sale, atât modele cu normă întreagă. Recent, ea a ajutat-o ​​și pe fiul ei mai mic să cucerească summit-ul industriei modei

Marnie Goldberg, 45 de ani

În vârstă de 45 de ani, Marnie Goldberg a reușit să-și transforme viața în visul american: să se dedice familiei și afacerii pe care o iubește pentru a câștiga bani pentru hobby-ul ei și pur și simplu să fie fericită. Are propriul canal YouTube unde împărtășește secretele de frumusețe și oferă recomandări pentru a rula o gospodărie și a cheltui bani.

Tao Porchon-Lynch, vârsta de 99 de ani

Tao Porchon-Lynch, în vârstă de 99 de ani, a inspirat multe generații cu exemplul propriu, fiind un luptător al rezistenței franceze în timpul celui de-al doilea război mondial, precum și o actriță, producător de film, model, expert în vinuri, și un profesor de yoga. Ea este o încarnare vie a mantrei pe care ea însăși îi place să o repetă: „Nu există nimic pe care să nu-l poți face”.

Yang Dan, 44 de ani

Yang Dan a devenit o prezentatoare meteorologică pentru Televiziunea Centrală a Chinei în 1996 la vârsta de 22 de ani. Ea a lucrat cu canalul timp de 22 de ani de atunci, dar nu pare că această femeie a crescut cel puțin o zi mai în vârstă în această perioadă . Modificările în apariția ei sunt atât de neobișnuite încât canalul a publicat un  videoclip al acestei femei minunate în decursul multor ani în care a lucrat acolo.