Array

Acest pisoi orfan convinge o căţeluşă fără stăpân care şi-a pierdut puii să îl adopte

- Advertisement -

Aţi auzit probabil de nenumărate cazuri în care animalele dau dovadă de afecţiune şi grijă pentru alte vieţuitoare aflate în situaţii critice. Chiar dacă nu aparţin aceleaşi specii, mărinimoasele necuvântătoare nu fac un pas înapoi şi devin părinţi adoptivi pentru puii abandonaţi sau orfani.

Este şi cazul unui pisoi orfan şi al unei căţeluşe care tocmai şi-a pierdut puii, Cele două vieţuitoare şi-au găsit alinare una în braţele celeilalte, în Siria, ţară sfâşiată de război.

Amira este un câine al străzii care locuia lângă Il Gattaro d’Aleppo, un adăpost pentru pisici din Siria. Fondatorul acestui centru, Mohammad Alaa Jaleel, a luat-o pe Amira în casa sa, dar pentru siguranţa felinelor nu a lăsat-o să intre în adăpostul cu 80 de pisici.

- Advertisement -

A vrut să se asigure că Amira îşi va aduce puii pe lume într-un mediu confortabil, dar din păcate, când a venit momentul, niciunul dintre puii ei nu era în viaţă.

Toată lumea a fost înduioşată de tragedia Amirei, dar nimeni nu a suferit mai mult decât această căţeluşă. I-au dat câteva animale de pluş pe care să le îmbrăţişeze pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste pierderea puilor ei.

Între timp, la adăpost a sosit un biet pisoi care tocmai îşi pierduse mama. Micuţul Junior a fost găsit trăind singur pe străzi şi a fost adus să locuiască în Il Gattaro d’Aleppo până când va putea fi adoptat.

- Advertisement -

Într-una din zile, Junior a văzut-o pe Amira îmbrăţişând un ursuleţ de pluş lângă intrarea din adăpost.
Junior s-a îndreptat către Amira şi s-a căţărat pe spatele ei. Pisoiul îşi dorea puţină atenţie.

Junior a încercat să înveselească puţin căţeluşa cu prezenţa lui adorabilă, poate chiar pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste pierderea suferită

„I-am găsit împreună”, a declarat Abidin, unul dintre voluntarii care lucrează la adăpostul Il Gattaro d’Aleppo, pentr The Dodo. „Pisoiul a venit în sprijinul Amirei şi ea l-a acceptat cu bucurie. Amira chiar părea să zâmbească.”

Acum, de fiecare dată când Amira vine în vizită, Junior este acolo pentru a o saluta. Când se văd, cele două animale sunt de nedespărţit, inclusiv împart mâncarea şi dorm împreună.Şansa le-a surâs acestor animale atât de greu încercate. E emoţionant să vezi că două sufletele care aveau nevoie disperată de un prieten şi-au găsit alinarea unul în „braţele” celuilalt.

- Advertisement -

sursa: livebiz