Array

Gabriel Liiceanu, mesaj catre Biserica: „Iisus nu a intrat in Ierusalim cu Mercedes si haine de zeci de mii de euro, ci doar calare pe un magar”

- Advertisement -

Reputaltul filosof si scriitor a semnalat si un alt aspect liderilor BOR, cel legat de numele catedralei care se ridica langa Palatul Parlamentului.

“Nu inteleg… cand spui Catedrala Mantuirii Neamului, accepti ca mantuirea se poate face pe neamuri. Iisus nu a venit sa mantuie un neam sau altul, ci a venit pentru omenire. A venit pentru a descarca omenirea de pacat.

Nu se face mantuirea in turma. Catedrala nu poate fi a mantuirii neamului. Povestea asta a fost considerata la un conciliu din 1892 ca erezie. As dori sa ma lumineze cei din partea Bisericii, cum am ajuns noi sa ne mantuim pe neamuri.

Dumnezeu nu prefera nimic, pentru ca oamenii nu au acces la preferintele lui Dumnezeu. Cantecelul vine pe o anumita inflacarare din ultimii ani: credinciosii de la noi asteptat un anumit fel de a fi calauziti. Iisus nu a intrat in Ierusalim cu Mercedes si haine de zeci de mii de euro, ci doar calare pe un magar.

- Advertisement -

Cu acest cantec, intelectualitatea a dat glas nemultumirii pe care oamenii au simtit-o in acesti ani, au dat glas fata de trufia prelatilor nostri. Nu a tuturor, pentru ca sunt si preoti de la tara care dimineata dau covrigii saracilor, dar altminteri, senzatia este de trufie. A venit timpul ca biserica sa inteleaga ca a venit momentul unei discutii cu noi”, a spus Liiceanu la B1 TV. conform evz.ro.

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

- Advertisement -

1.

2.

 

3.

- Advertisement -

4. 

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com