Array

Abilități ascunse ale fiecărei zodii. Vezi ce puteri ai în funcție de zodiac.

- Advertisement -

Berbec: in locul potrivit la momentul potrivit

Caracteristica Berbecului – este de a presimti ceva cu adevarat important. De exemplu, poate intra din intamplare intr-un bar, in care va canta formatia lui preferata. Iar daca ar fi rezervat bilet pentru concertul lor, l-ar fi costat o avere. Acesta este un dar foarte util, care-l poate recompensa cu lucruri uimitoare pe tot parcursul vietii. Cel mai important lucru e sa-si asculte magnetul interior.

Taur: senzatia unei limite invizibile

Taurul este capabil sa simta acea linie invizibila care il separa de necaz. De exemplu, in timpul unei conversatii, se poate opri la timp, pentru a nu crea tensiune intre el si cealalta persoana. Sau, dimpotriva, poate pleca cu usurinta de la oamenii care incep sa manifeste interes bolnav fata de persoana lui.

- Advertisement -

Gemeni: Cautarea cuvintelor

Gemenii sunt un semn special al zodiacului, care aproape ca nu au nevoie de al saselea simt, deoarece celelalte cinci sunt foarte bine dezvoltate. Acesti oameni nu trebuie sa aleaga cuvintele potrivite. Ei stiu ce sa spuna, provocandu-le celor din jur o oarecare nedumerire. Nici ei insisi nu intelegi de unde au un astfel de dar. Aceasta este o abilitate psihica care provine din natura aeriana specifica Gemenilor.

Rac: testul de rezistenta

Racul poate simti oamenii din jurul sau, daca intre ei s-a format o tensiune emotionala. El poate copia cu exactitate comportamentul interlocutorului, astfel dezarmandu-l. Ca si in cazul huliganului care doar incearca sa fie agresiv si puternic. Racul intelege cu usurinta ca aceasta este doar o masca si va putea sa-l descurajeze, raspunzandu-i cu aceasi agresiune, care, spre deosebire de a lui, nu va fi artificiala.

Leu: planificare exacta

Leii percep foarte clar cursul vietii. Ei se adapteaza ritmului care-i inconjoara. Isi pot planifica cu usurinta ziua pe minute, reusind absolut totul. In plus, nu le va fi dificil sa ignore ceea ce nu prezinta interes pentru ei. Mai tarziu, se va dovedi ca au avut dreptate si lucrurile carora le-au acordat mai mult timp, sunt mult mai importante. Nu le este teama sa actioneze, asta o au in sange.

Fecioara: sentimentul perspectivelor si pericolelor

Abilitatea Fecioarei este de a anticipa anumite evenimente si de a sti la ce pot duce acestea. Acest dar mintal le permite nu numai sa se ocupe cu succes de afaceri, ci si sa-si planifice exact viata personala. Fecioarele pot intelege pentru sine care este momentul potrivit pentru a se muta sau pentru a-si crea o familie.

- Advertisement -

Balanta: ii intelege pe altii mai bine decat pe sine

Capacitatea psihica a Balantei este de a citi alte persoane, de a le simti starea de spirit, a le intelege motivele si pasii urmatori. Insa, aici exista si cealalta a monedei: Balanta nu se intelege foarte bine pe sine. Din acest motiv, se poate manifesta autocritica excesiva. In plus, de multe ori nu-si asculta intuitia, atunci cand are nevoie de ea.

Scorpionul: perceperea adevaratelor intentii

Pentru Scorpion nu exista nimic mai rau decat conversatiile goale, in spatele carora se ascund intentii complet diferite. Cel mai mare interes pentru ei este citirea adevaratelor intentii ale interlocutorului. De exemplu, ei pot intelege cu usurinta cand o persoana vrea ceva mai mult decat o conversatie normala sau un flirt. Scorpionul vede toate poftele si pasiunea in jurul fiecaruia, nu doar in jurul sau. Iar aceasta este cea mai puternica abilitate psihica a lor.


Sagetator: viziunea succesului

Acest semn al zodiacului este incredibil de optimist, deoarece prinde din zbor oportunitatile de a reusi. In timp ce unii stau asupra unor grafice complexe, analize si alte detalii care sunt importante pentru intelegerea perspectivelor, Sagetatorul isi traieste linistit viata si stie din timp ce trebuie sa faca pentru a obtine succes. Acest lucru se refera nu numai la sfera afacerilor, ci si la iubire!

Capricorn: Totul are timpul sau

Capricornii sunt mereu in miscare, in cautarea unui lucru special. Ei simt ritmul vietii si inteleg perfect cand sa arunce lucrurile vechi si sa mearga spre ceva nou. Acest lucru le permite nu numai sa obtina succes, ci si sa se bucure din plin de viata.

- Advertisement -

Varsator: citirea gandurilor

Varsatorii se pot lauda cu un dar innascut de a citi gandurile altor persoane. Vor folosi aceasta abilitate cu placere, transformand-o intr-o arta. Ei se pot juca cu oamenii, intrebandu-i despre dorintele lor, desi cunosc demult raspunsul la aceasta intrebare.

Pesti: viziunea intregii situatii

Fara indoiala, Pestii sunt cei mai inzestrati dintre toate semnele zodiacului. Capacitatile lor mentale le permit sa priveasca lumea altfel, ei vad ceea altii nu observa. Pestii aduna fiecare situatie intr-o singura imagine, astfel incat sa o poata vedea cu toate capcanele.