Array

A fost în 80 de vacanţe de lux, fără să cheltuiască niciun ban! Uitati cum!

- Advertisement -

Natalie Wood are 30 de ani, este din Canterbury şi s-a alăturat cu doi ani în urmă unei comunităţi online ce presupune găsirea unui partener pentru călătorii.

Din 2014, Natalie a avut nu mai puţin de 80 de întâlniri în acest scop, mergând în vacanţe de lux alături de bărbaţi cu situaţii financiare foarte bune care i-au asigurat întreaga şedere în destinaţii precum Turcia, Abu Dhabi, Dubai, Maldive, Australia sau Statele Unite.

Tânăra nu numai că nu are nicio grijă în privinţa banilor necesari pentru bieletele de avion, cazare sau cheltuiala de zi cu zi, ba mai mult, bărbaţii cărora le oferă compania îi cumpără haine de lux semnate de branduri renumite şi îi însoţeşte pe aceştia la petreceri pe yahturile foarte scumpe închiriate ori deţinute de sponsorii mărinimoşi.

- Advertisement -

Natalie Wood susţine că nu se consideră nicidecum o fire materialistă, însă disponibilitatea bărbaţilor cunoscuţi pe site-ul călătorilor singuratici s-au combinat perfect cu pasiunea tinerei pentru călătorii şi posibilităţile reduse în a-şi împlini visul.

Printre cei 80 de bărbaţi pe care i-a însoţit în vacanţe, Natalie a cunoscut oameni din toate colţurile lumii şi spune că nu regretă niciun moment petrecut lângă ei. Ba mai mult decât atât, este nerăbdătoare să ajungă în destinaţiile încă nevăzute în cele 80 de călătorii în jurul lumii, sub acelaşi obicei. Conştientă de eticheta şi criticile atrase, tânăra pune toate cele spuse la adresa sa în baza unor răutăţi născute din invidie.

Cei mai mulţi dintre bărbaţii cunoscuţi pe site-ul de întâlniri sunt mult mai în vârstă decât ea, de regulă afacerişti de succes. Blonda estimează costurile pe care simpla sa prezenţă le implică lângă domnii generoşi, undeva, la 60.000 de lire.

Cei mai mulţi dintre noi ar tinde să creadă că generozitatea celor cu care-şi petrece timpul de la o călătorie la alta vine la pachet cu cerinţe nu tocmai onorabile, însă Natalie povesteşte despre un bărbat din Kuwait care a insistat ca ea să vină în vizită, unde timp de o săptămână blonda s-a lăfăit în yahturi şi apartamente de lux, primind lucruri la care nu visa în viaţa sa, toate astea fără ca ea să mişte un deget. Admite însă că acolo unde există atracţie, nu stă prea mult pe gânduri în ceea a-şi oferi mai mult decât simpla prezenţă.

- Advertisement -

sursa: www.one.ro