Array

Mesajul emoționant al soției lui Horia Brenciu după ce s-a aflat că are un copil adoptat

- Advertisement -

Dupa ce presa a scris ca Horia Brenciu are un copil adoptat, nevasta artistului a lasat o postare pe Facebook extrem de emotionanta. Alice Dumitrescu Brenciu a scris pe reteaua de socializare gandurile sale, provocata de una dintre prietenele virtuale.

„Toma… nu e sange din sangele meu. E suflet din sufletul meu. Tu stii!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu. Horia si Alice mai au doi copii in afara de micutul Toma. E vorba de trei fete pe nume Andreea, Maria si Mina.

„Toma este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume”
„Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat si la fotbal si extrem de iubitor.

Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe lânga celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a marturisit recent artistul, noteaza Libertatea.

- Advertisement -

Horia Brenciu (n. 27 august 1972, Brașov) este un cântăreț, entertainer și prezentator român de televiziune. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Cântărețul își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Prima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietatea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la „Holograf”.

În octombrie 1993, în calitate de colaborator, a prezentat prima ediție a concursului interactiv ROBINGO (TVR). A fost selectat de realizatorul Doru Dumitrescu, dupa vizionarea, înainte de difuzare, a unei emisiuni de jocuri pe plajă, concepută de redactora Adelina Șuvăgău. „Actul de naștere”, în lumea televiziunii, i-a fost semnat lui Horia Brenciu în urma acelei vizionari neoficiale. Lansarea lui a coincis cu lansarea concursului interactiv ROBINGO în România, la TVR. În decembrie, același an, a fost angajat la TVR, unde a prezentat formatul ROBINGO până în anul 1998. În anul 2000 se mută la Antena 1, unde prezintă emisiuni până în 2003. Urmează o perioadă de un an de emisiuni difuzate de către postul de televiziune Național TV.