Array

7 sfaturi pentru zborul ideal . Cei mai mulți calatori nu știu lucrurile acestea

- Advertisement -

Avioanele sunt una dintre cele mai moderne forme de transport și nu este o surpriză faptul că mulți oameni care le folosesc nu știu despre toate particularitățile lor.

Locurile de lângă fereastră sunt mai reci

Temperatura din afara cabinei poate scădea la -60 ° C la -65 ° С , ceea ce răcește temperatura fuselajului avionului. Acest frig extern poate fi simțit mai presus de toate în acele scaune de la ferestre , în special în timpul verii, când majoritatea oamenilor poartă îmbrăcăminte subtire. Deci, dacă vă place să vă uitați la priveliște de la fereastră, este mai bine să vă îmbrăcați puțin mai gros.

- Advertisement -

Ar trebui să evitați să beți cafea sau ceai

Apa de băut folosită pentru prepararea băuturilor la cald poate conține bacterii maligne precum E. coli și Staphylococcus aureus . Această concluzie a fost atinsă mai mult decât o dată de specialiștii care au examinat articolele utilizate de diferite companii aeriene în condiții de laborator. Deci, în loc să beți ceai sau cafea, este mai bine să cereți apă îmbuteliată sau suc de fructe.

Mesele pliabile și buzunarele  scaunelor sunt unele dintre cele mai murdare părți ale avionului

Cel mai bun timp pentru un zbor este dimineața

- Advertisement -

Dacă aveți posibilitatea de a alege timpul pentru zborul dvs., este întotdeauna o idee bună să alegeți una de dimineață. Mai întâi de toate, există o șansă mult mai mică ca zborul să fie întârziat . În plus, dacă aveți teama de a zbura, specialiștii susțin că orele de dimineață ale zilei sunt supuse unui grad de turbulență redus .

Serviciul este mai bun când stai în rândurile finale

Dacă vă așezați în primele rânduri ale avionului, vă puteți aștepta să fiți primul la ușă la sfârșitul zborului, precum și să alegeți o masă. Pe de altă parte, dacă alegeți un loc mai aproape de partea din spate a cabinei, puteți conta pe obținerea unui serviciu mai atent de la echipajul de cabină . Acest bonus neașteptat este rezultatul faptului că este mai ușor să aducă alimente suplimentare și alte lucruri la rândurile finale de scaune și să o facă într-un mod care nu trece neobservat de alți pasageri, permițând astfel echipajului să evite cererile suplimentare în sus și în jos din avion.

Nu umflați perna gâtului la volum maxim

Când iei o pernă de  gât în ​​avion, nu uita de legile fizicii. Dacă îl umpleți complet cu aer, din cauza modificărilor de presiune din cabină, ar putea să explodeze. Așa că lăsați-o puțin desumflată.

- Advertisement -

Faceți o alegere în favoarea opțiunii de meniu special

Multe companii aeriene oferă acum o gamă variată de mese în timpul zborului. Acum există meniuri vegetariene, fructe de mare, halal și kosher, și multe altele. Chiar dacă nu aveți nici o preferință specială, mulți oameni recomandă să mergeți la una dintre opțiunile de masă specializate, în orice caz, deoarece acestea sunt adesea mai gustoase și mai variate decât cele standard .