Array

7 imagini care arata diferentele dintre copilaria ta si a lor

- Advertisement -

„Noi nu aveam asa ceva cand eram mici!” Auzim de multe ori aceasta expresie din partea celor care au copilarit in anii 90 sau mai inainte. Si e adevarat! Daca te uiti la cum traiesc copiii din ziua de azi, poti gasi multe diferente. Iata cateva imagini care ilustreaza diferentele dintre atunci si acum – sigur vei deveni si tu putin nostalgic/a privindu-le:

1. Jocurile

2. Pedeapsa

- Advertisement -

3. Adolescentele

4. Cosmarul copilariei tale

5. Telefonul

- Advertisement -

6. „Mama, inca cinci minute, te rog!”

7. „Draga, am gasit o fotografie cu bunicul tau.”

sursa

Citeste si : 10 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

- Advertisement -

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

Admirați-le!

1.

2.

 

3.

4. 

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

sursa: https://estisanatos.com