Array

7 Idei de cadouri pentru Crăciun

- Advertisement -

Ziua de naștere a mântuitorului Iisus Hristos se apropie și tot odată cu asta trebuie să ne îndeplinim rolul de Moș Crăciun, însa nu vrem să recurgem iară la plictisitoarele șosete, căni sau pijamale.

Pentru cei în pană de idei avem aici câteva sugestii nu foarte costisitoare, dar pe placul multora:

1. Baterie externă

În ultima vreme, indiferent de vârstă, mai toți oamenii își petrec timpul pe telefon fie pentru amuzament sau în interesul muncii. Cum anotimpul friguros este cunoscut pentru afectarea bateriei telefonului, ne-am gândit că o baterie externa ar fi de mare ajutor. Fiind un accesoriu mic, practic și ușor de utilizat persoana careia i-o dăruiești o să aprecieze.

- Advertisement -

 

 

 

 

 

- Advertisement -

 

2. Cravată

Accesoriile elegante întotdeauna sunt punctul slab al unui bărbat. Cum cravata este ceva mult mai vizibil decât restul și merge cu cămașa precum Crăciunul și bradul, a fost o alegere ușoara pentru noi.

Mai jos puteți vedea câteva modele interesante:

3. Ornamente de Crăciun

Dacă nu acum atunci când ar fi momentul potrivit pentru a le oferi drept cadouri?

Ornamentele de Crăciun sunt un mod ușor și frumos de a intra în spiritul sărbatorilor.

4. Ruj

Pentru a nu lăsa pe nimeni deoparte avem ceva specific pentru sexul frumos.

- Advertisement -

Desigur că atunci când vine vorba de machiaje linia între a fi pe placul ei și a fi un eșec e foarte subțire, însă sunt unele nuanțe cu care e greu să dai greș.

 

4. Articole sportive

Dacă aveți de a face cu pasionați ai sportului atunci foarte ușor puteți scăpa cu un articol sportiv de la echipa lor favorita. Ele sunt o alegere bună și pentru persoanele active sau tineri.

5. Papuci de casă

O alegere perfectă pentru anotimpul rece, sunt moi, confortabili și căldurosi.

6. Cărți

Chiar daca pare o alegere plictisitoare, cititul este o activitate pe care multă lume o practică pentru a se relaxa sau pentru a învăța. Așadar o carte aleasă cu grijă poate fi exact ce trebuie.

7. Bani

Desigur că pare calea ușoară și poate da senzația de lipsă de interes, însă banii pot rezolva multe, iar cazul de față nu e o excepție.