Array

7 greşeli pe care le faci când îţi alegi hainele

- Advertisement -

Este necesar să ai o abordare practică şi un plan bine pus la punct atunci când vrei să-ţi construieşti o garderobă impecabilă.
Cumpărând haine care ţi se par drăguţe, fără să te gândeşti cu ce anume din colecţia ta de haine se potrivesc şi cu ce pot fi asociate, este cea mai scurtă cale către un şifonier plin, dar din care n-ai ce alege… Iată şapte greşeli frecvente pe care le poţi face la cumpărături:

Nu te îmbraci adecvat pentru vremea de afară

Să te îmbraci nepotrivit pentru ocazie

- Advertisement -

Să porți haine care nu se potrivesc cu măsura sau silueta ta

Greșeli minore

O înfățișare ușor mototolită, o scamă, o mică pată, un fir scăpat, sau niște blăniță de la pisica ta iubită pe hainele tale – poți alege să ignori astfel de lucruri, în speranța că nimeni nu le va observa. Dar cea mai bună opțiune ar fi să te înarmezi cu ceva care să te ajute să le îndepărtezi. Ar fi minunat să ai la tine mereu un „set de prim ajutor” care să conțină ace de siguranță, un ac și un mosor de ață. În principiu, ar trebui să eviți hainele care se mototolesc ușor.

- Advertisement -

Lipsa accesoriilor

Combinațiile de culori

Alegerea blugilor

Imprimeuri ciudate

- Advertisement -

Alegerea greșită a lenjeriei

Ai putea spune „Ce contează? Nimeni nu o poate vedea oricum!” Aici greșești – felul cum arată și felul în care te simți purtând-o contează pentru a te simți tu bine. Orice discomfort intern ne afectează înfățișarea exterioară. În plus, lenjeria bună te ajută să îți corectezi silueta, care te aduce deja mai aproape de perfecțiune.

sursa: www.elacraciun.ro