Array

6 lucruri pe care numai 2 persoane din lume le cunosc

- Advertisement -

Marile secrete sunt minunate, deoarece puțini oameni știu despre ele. Unele secrete sunt transmise din generație în generație, unele provin de la un profesor la un succesor. Se spune că dacă ceva trebuie păstrat în secret pentru totdeauna, numai 2 persoane ar trebui să știe despre asta. Deci cine ar trebui să-l păstreze are o mare responsabilitate pentru ca trebuie sa fie sigur ca nimeni in aceasta lume nu ii poate fura acest lucru.

Noi in acest articol am adunat 6 lucruri pe care numai 2 persoane in aceasta lume le cunosc si au acces la ele. Despre unele lucruri nici macar nu ai avut sansa sa auzi dar sa te mai gandesti care sunt acele persoane care le pastreaza ascunse pret de o viata.

Șervețele imperiale

Poate suna ciudat, dar există o metodă secretă de pliere a șervețelelor pe care puțini oameni o stiu.

- Advertisement -

Această tehnică a fost inventată în timpul Imperiului Austro-Ungar. Strict ținut în secret, a fost transferat oral de către anumiți slujitori imperiali din generație în generație. Slujitorii au trebuit întotdeauna să aranjeze servetele în acest caz, în cazul în care împăratul a decis să meargă la cină.

Această tradiție este încă în viață și există doar 2 ofițeri care păstrează această cunoaștere unică. Oamenii au șansa să folosească aceste servetele special pliate numai în timpul vizitelor de la președinți sau regali din alte țări.

Numele unui câștigător al premiului

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar este unul dintre cele mai prestigioase și semnificative evenimente anuale. În fiecare an, casele de pariuri fac pariuri uriașe asupra nominalizatelor și este unul dintre motivele pentru care numele sunt păstrate în secret.

Diverse experți și organizații procesează toate voturile manual și doar 2 persoane, Brad Oltmann și Rick Rosas, știu cine va câștiga premiul pentru toate cele 24 de nominalizări. Și se cunosc doar cu 48 de ore înainte de ceremonie din cauza procesării manuale de vot.

Limba lui Ayapaneco

- Advertisement -

Limba Ayapaneco este o limbă străveche pe care oamenii o vorbeau în Mexic înainte de a deveni Mexic. După colonizarea spaniolă, limba a început să dispară și toate încercările de a preda noua generație au eșuat.

Astăzi, există doar 2 persoane rămase în lume care vorbesc această limbă: Manuel Segovia (în vârstă de 75 de ani) și Isidro Velazquez (în vârstă de 69 de ani), care locuiesc în satul Ayapa din sudul statului Tabasco (Mexic).

Specialiștii încearcă să adune și să înregistreze cât mai multe informații despre acest limbaj. Ei sunt interesați în special de istoria și cultura sa, deoarece limba Ayapaneco va fi disponibilă numai pe hârtie foarte curând.

Semnificația simbolului Led Zeppelin

Membrii trupei Led Zeppelin au ales un simbol pentru fiecare membru și au pus aceste simboluri pe albumul al patrulea album care a devenit mai târziu unul dintre cele mai populare și legendare albume ale tuturor timpurilor.

De semnificațiile lui Robert Plant (o pană în interiorul unui cerc), John Bonham (inelul Borromeo) și John Paul Jones (un triquetra în interiorul unui cerc) simboluri sunt clare. Dar ce înseamnă simbolul lui Jimmy Page? Rămâne necunoscut.

Numai Pagina însuși și Planta cunosc răspunsul. Și presupunem că Robert și-a uitat probabil semnificația.

Efectul Berglas

- Advertisement -

Efectul Berglas este Sfântul Graal al tuturor trucurilor de cărți. Este o iluzie incredibilă în care un magician poate localiza o cartelă selectată în interiorul unui pachet de cartii fără să o atingă. De asemenea, este interesant faptul că un magician poate folosi o punte nouă sau sigilată.

Numai 2 persoane pot face acest truc: David Berglas (creatorul trucului) și protegeul său Mark Paul .

 Rețeta de lichior Chartreuse

Chartreuse este un lichior francez care a fost produs de călugării ordinului cartuzian la cramele Voiron și Isere de la granița munților Chartreuse din secolul al XVII-lea.

Caracteristica principală a lichiorului este că este fabricată din 130 de tipuri de ierburi și este binecunoscută ca elixirul vieții. Apropo, fiecare ierburi sunt păstrate în secret și doar 2 călugări din mănăstirea Grande Chartreuse cunosc rețeta.