Array

5 lucruri întunecate despre fermierul care vindea carne de om

- Advertisement -

Deşi avem impresia că unele lucruri se pot întâmpla doar în filmele de groază, adevărul stă puţin altfel. In realitate, regizorii de filme horror se înspiră de obicei din fapte reale.
Iar povestea de mai jos poate fi transpusă oricând într-un film horror de succes.

Este vorba despre povestea lui Robert Pickton.

Oamenii cumpărau des carne de la ferma sa de porci, dar nimeni nu se aștepta să afle ceva de dreptul șocant despre produsele pe care le mâncau de fapt. Totul s-a aflat după ce o femeie s-a prezentat la poliție și a povestit oamenilor legii chinul prin care a trecut.

Chemată sub pretextul unei petreceri la ferma lui Robert Pickton, femeia avea în scurt timp să trăiască un adevărat coșmar.  Cei doi s-au luptat, iar femeia, deși rănită, a reușit să scape. A reuşit să ajungă la o gospodărie, după care a fost sesizată poliţia. Așa aveau să afle oamenii legii despre bărbat şi ororile comise de acesta.

- Advertisement -

Cel mai ciudat este faptul că nimeni nu bănuia absolut nimic în legătură cu faptele pe care Robert le comitea. În urma investigaţiilor poliţiei, s-a aflat că omul se luptate cu  49 de femei, în marea majoritate  femei sărace.

Povestea lui Robert Pickton se aseamănă oarecum cu cea a lui Hannibal Lecter. Diferă însă mobilul  şi nivelul de inteligenţă al celor doi. Bărbatul a fost condamnat la doar 25 de ani de închisoare, pe baza probelor ADN.

5 lucruri întunecate despre Robert Pickton
5. Era tăcut, dar iubea petrecerile nebune
În popor, există o vorbă conformă căreia mutul…iubeşte în mod pasional pământul.

Aşadar, tocmai cu cei foarte tăcuţi trebuie să fii atent.

- Advertisement -

Tăcut, retras şi foarte manierat, nimeni nu bănuia ce secrete ascundea Robert Pickton.De fapt, autorităţile credeau că Pickton este ultima persoană care ar putea fi un criminal psihopat. Clasic.

În ciudat acestui aspect, Pickton iubea petrecerile. Dar nu orice fel de petreceri, ci cele în care se întâmplau tot felul de chestii ilegale, de la prostituţie şi până la consum de droguri.

A transformat o clădire din apropierea fermei sale într-un fel de club privat, în care se ţineau petrecerile. Pickton îşi lua în serios petrecerile, la care se spune că participau peste 1.500 de oameni. Acesta chiar a pus bazele unei organizaţii non-profit, denumită „Societatea Distracţie în Palatul Porcilor”.

Intrarea la petreceri era taxată, însă banii, evident, nu au mers niciodată spre acţiuni caritabile.

Citeste continuarea pe : cespun.eu