Array

5 Animații așteptate de toți cinefilii

- Advertisement -

5 Animații așteptate de toți cinefilii

Fie că este vorba despre copii, adulți sau parinți filmele animate au strâns tot mai mulți fani in ultimul timp.
Așadar am să vă prezint, în ordine cronologică, 5 titluri din această categorie care au să umple sălile de cinema:

1. Mowgli: Legend of the Jungle

Este un film care are la bază „Cartea Junglei”, scrisă de catre Rudyard Kipling, acesta conturând povestea unui tânăr numit Mowgli crescut de lupi. Mowgli are de înfruntat tigrul amenințător pe nume Shere Khan, precum și originile sale.
Filmul transpune povestea cunoscută într-un candru mai matur și bogat în emoții, iar aceste caracteristici împreună cu o grafică și un design impresionant îl fac un film vizionabil pentru toate vârstele.
Pe lângă poveste și imagine ne vom bucura și de vocile unor artiști consacrați precum Benedict Cumberbatch, Christian Bale sau Cate Blanchett.
Data de lansare este 7 Decembrie 2018 (în SUA).

- Advertisement -

2. The Lego Movie 2: The Second Part

După cinci ani de la lansarea primului film plasticații

noștri preferați își refac apariția, de data asta pentru a lupta împotriva unui nou mare pericol „LEGO DUPLO®, invadatorii din spațiu”, distrugând totul mai repede de cât poate fi reconstruit.

Combinând jucăriile arhicunoscute cu o animație fluidă, umor și o parodie a pop culture-lui contemporan rezultă o animație de care se vor bucura atât copii cât și parinții acestora. Pentru a fi siguri de asta pentru vocile personajelor s-au ales actori carismatici precum Chris Pratt, Will Arnett sau Jonah Hill.

Data de lansare este 8 Februarie 2019 (în SUA).

- Advertisement -

3. How to Train Your Dragon: The hidden World

Al 3-lea din lista noastră, dar și al 3-lea film din seria „How to Train Your Dragon”, în care protagonistul nostru Hiccup, împreună cu companionul său dragon, își îndeplinește visul de a crea o utopie pașnică alături de dragoni. Pe lângă povestea captivantă și peisajele animate superb avem parte și de vocile unor artiști cunoscuti precum Gerard Butler, Cate Blanchett, Jay Baruchel sau Jonah Hill.

Data de lansare este de 22 Februarie 2019 (în SUA).

4. Pokémon Detective Pikachu


Veverița electrică care ne-a încântat compilăria începănd încă din anii ’90 își reface apariția, dar de data asta sub pălăria lui Sherlock Holmes. Alături de detectivul nostru mulți alți pokémoni o să conviețuiască cu oamenii. Această premiză lasă locul unei abordări atat comice cât și serioase acolo unde o cere cazul.

Vocea detectivului nostru pufos o să fie interpretată de Ryan Reynolds, deci putem fi siguri că Pikachu o să fie plin de carismă.

Data de lansare este 10 Mai 2019 (în SUA).

5. The Lion King

 

- Advertisement -

 

 

Ultimul film din lista noastră, dar primul când vine vorba de detaliile imaginilor. The Lion King este reinterpretarea vizuală a filmului clasic din 1994 a celor de la Disney prin prisma CGI-ului. Deși povestea este aceeași cu cea din ’94, această versiune este o capodoperă deoarece ridică animația la un alt nivel prin efecte foarte realistice, fiecare umbră, fir de par, mișcare fiind detaliate cu strictete.

Un al doilea plan în care acest film excelează este atmosfera creată, fiind foarte ușor pentru a te captiva și să-ți genereze sentimente puternice.
Din vocile cunoscute putem enumera actori precum Seth Rogen, Beyoncé sau Donald Glover.
Data de lansare este 19 Iulie 2019 (în SUA).