Array

25 de imagini cu Mr. Bean care va vor amuza instantaneu!

- Advertisement -

Personajul principal, interpretat de Rowan Atkinson, folosește scheme neobișnuite și complicate pentru rezolvarea sarcinilor zilnice. Locuiește singur într-un mic apartament din Highbury, partea de nord a Londrei. Îmbracă un sacou din stofă de lână țesută artizanal și poartă o cravată roșie. Are ceas de mână cu calculator digital (pe care nu-i place să-l piardă). Mr. Bean vorbește rar și, când o face, mormăie cuvintele pe un ton grav și comic.

Primul nume (se recomandă ca „Bean” altora) și meseria nu sunt menționate. În primul film, ca prim nume este trecut „Mr.”, iar la loc de muncă este trecut ca angajat la National Gallery, Londra. În Vacanța lui Mr. Bean, pe pașaport este trecut ca „Rowan”.

Mr. Bean este un serial britanic de comedie de televiziune, format din 15 episoade, avându-l ca personaj principal pe Rowan Atkinson. Scenariile au fost scrise de Rowan Atkinson, Robin Driscoll, Richard Curtis și unul de Ben Elton. Primul episod a fost difuzat pe ITV la 1 ianuarie 1990, iar ultimul episod, „Păr de Mr. Bean al Londrei”, la 15 noiembrie 1995.

Bazat pe un personaj creat de Rowan Atkinson la Universitatea Oxford, serialul valorifică gestica lui Mr. Bean, descrisă de Atkinson ca „un copil în corpul unui adult”, în rezolvarea mai multor sarcini zilnice în care intervin probleme.

- Advertisement -

În cei cinci ani de difuzare seria a avut audiențe mari, incluzând 18,74 milioane de telespectatori pentru episodul din 1992, „Pericoul cu Mr. Bean”. Serialul a primit multe premii internaționale, între care Trandafirul de aur. Show-ul a fost vândut în peste 200 de țări. Au urmat două filme, Mr. Bean și Vacanța lui Mr. Bean și un serial de animație

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

- Advertisement -