Array

25 Celebrități care s-au schimbat atat de tare incat nu le mai recunoaști

- Advertisement -

25. Chuck Norris

Ne amintim cel mai mult de Chuck Norris, maestrul carismatic al artelor marțiale, pentru rolul său în Walker, Texas Ranger . Și, bineînțeles, pentru nenumăratele glume făcute cu  el.

24. Uma Thurman

- Advertisement -

Au trecut 23 de ani de la rolul lui Uma în schimbarea jocului în Pulp Fiction de la Quentin Tarantino . Până în prezent, ea a jucat în zeci de filme și, se pare ca, și-a dat inima în totalitate vechiului său prieten Quentin.

23. Keanu Reeves

Născut în Liban și având rădăcini chinezești, acest actor american ar fi putut juca hochei, dacă nu suferea un accident. Dar atunci nu ne-am fi putut bucura de performanța pe ecran.

22. Nicolas Cage

- Advertisement -

21. Fergie

20. Ryan Gosling

19. Brooke Shields

18. Antonio Banderas

- Advertisement -

Spaniolul fierbinte a debutat în 1982 în țara sa și a decis să-și lărgească orizontul până la Hollywood la începutul anilor ’90. Trebuie să recunoaștem că a avut un succes deosebit!

17. Macaulay Culkin

Cine  nu a privit Home Alone ? Credem cu toții că Macaulay ar avea un viitor minunat în cinematografie. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat. A dispărut de mai bine de două decenii. Totuși, acum pare că sa întors cel puțin parțial pe ecrane.

16. Mila Kunis

15. Alec Baldwin

14. Courteney Cox

13. Jude Law

12. Rihanna

11. Renée Zellweger

10. Bono

9. Catherine Zeta-Jones

8. Colin Firth

7. Sarah Jessica Parker

6. Richard Gere

5. Jennifer Garner

4. Robert Downey, Jr.

3. Neil Patrick Harris

2. Kylie Minogue

1. Katherine Heigl