Array

20 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an

- Advertisement -

Probabil ați observat că persoanele de aceeași vârstă pot arăta complet diferit. Da, știi vârsta ex-colegilor tăi, dar vârsta oamenilor în ochii publicului poate fi cu adevărat surprinzătoare. De exemplu, știați că Kate Winslet și Angelina Jolie s-au născut în același an? Aruncați o privire la celebrități de aceeași vârstă și comparați-le!

19 ani

Tânăra actriță Emma Kenney a devenit celebră datorită rolului său de Debbie Gallagher pe Shameless . Ea este doar la începutul carierei.

- Advertisement -

Și fiica lui Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily-Rose Melody Depp are deja o carieră (ea este chipul muzei lui Chanel și Karl Lagerfeld ). De asemenea, a jucat în mai multe filme.

21 de ani

26 de ani

Selena Gomez are 26 de ani și are o carieră de cântăreata și actorie de succes. Ea este, de asemenea, compozitoare, producător, designer, model și ambasador al UNICEF Goodwill.

- Advertisement -

Cara Delevingne și-a început cariera în modă, dar mai târziu a devenit și actriță. Ultimul film în care a jucat a fost regizat de Luc Besson însuși, unde a jucat rolul principal în Valerian . Și Vogue a inclus-o chiar și pe lista celor mai eleganți oameni din industria modei sub vârsta de 45 de ani.

37 de ani

Meghan Markle a devenit visul fiecărei fete. S-a căsătorit cu unul dintre cei mai deștepți burlaci din lume si a devenit și ea ducesă.

Britney Spears este un idol pop al anilor ’90. În ciuda tuturor problemelor sale de viață, cântăreața a reușit să rămână populară. Acum, Britney se află într-un turneu la nivel mondial numit „Britney: Live in Concert”.

42 de ani

Tobey Maguire este un actor american care este renumit pentru rolul lui Peter Parker în Spider-Man . Cei mai mulți oameni si-l amintesc ca pe un tânăr, dar deja are 42 de ani!

- Advertisement -

Kristian Nairn este un actor și DJ din Irlanda de Nord. Este bine cunoscut pentru interpretarea lui Hodor în seria Game of Thrones .

43 de ani

49 de ani

63 de ani

72 de ani

78 de ani