Array

20 de fotografii uimitoare care prezinta exemple perfecte de oameni care lucreaza in echipa

- Advertisement -

În primul rând, munca în echipă presupune încredere. „În echipă înveți să ai încredere, vezi și cum este atunci când nu te mai ascuzi după ‘tipare conspirative'”, subliniază Nineta Ceaușu, training manager Codecs.

În al doilea rând, lucrul în echipă îi determină pe membrii săi să interacționeze, să se susțină și să nu gândească individualist. Meredith Belbin spunea că oamenii nu sunt perfecți, dar că o echipă poate fi.

O echipă bine construită permite membrilor săi să se concentreze fiecare pe valorificarea propriilor talente și competențe, astfel încât eficiența crește foarte mult. De asemenea, membrii echipei își pot acorda sprijin reciproc și în privința nivelului de motivare, a direcționării activității spre atingerea obiectivelor dorite și conștientizării strategiilor greșite. Prin confruntarea unor idei diferite, echipa generează mai multă inovație și creativitate decât o persoană izolată.

În acest articol am respectat 20 de fotografii hilare atât ale oamenilor, cât și ale animalelor, care întăresc importanța colaborării. Derulați și bucurați-vă de poze:

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

- Advertisement -