Array

20 de comentarii ale copiilor care ne-au dat peste cap. „Dacă Mos Craciun nu este real, atunci cum știu că Dumnezeu există?”

- Advertisement -

Copiii mici sunt incredibili. Ei pot spune lucruri spirituale, filosofice și chiar înfiorătoare care ne determină să credem că știu mai mult decât adulții.

Am adunat cateva comentarii ale copiilor înfiorătoare și interesante, postate de oameni din întreaga lume.

1. Am fost dadaca Mariei timp de un an.
Odată, a spus, „Te-am cunoscut înainte de a fi Maria.”

- Advertisement -

2. „Dacă Mos Craciun nu este real, atunci cum știu că Dumnezeu există?”

3. Nepotul meu de 3 ani era la cabana mea din Poiana Brasov. Mi-a cerut de nenumărate ori informatii despre „fata de acolo”, în timp ce arăta spre unul dintre dormitoarele din spate. Locuiesc singur, așa că o accept doar ca are o imaginație foarte bogata. Apoi, niște prieteni ne vizitează și au o fiică în jurul aceleiași vârste . De două ori într-o singură zi, a întrebat despre „fata frumoasă” ,în timp ce arăta în aceeași cameră. Cu siguranta m-au surprins si nu stiam ce sa cred.

Apoi, de Craciun m-am dus in vizita la familia mea in Brasov, iar nepotul meu imi arată o fotografie a soției mele și întreabă dacă vine să ne viziteze aici sau doar rămâne la cabană. Soția mea a murit acum 10 ani.

4. Când a murit câinele nostru, fiul meu de 2 ani a spus : „Toate gândurile si problemele i-au părăsit corpul.”

5. „Chiar exista timpul sau este doar ceva ce măsuram cu un ceas?”

- Advertisement -

6. „Când fiul meu avea vreo 4 ani, l-am auzit vorbind în baie și m-am dus să-l verific. Folosea o bucată mică de carton pentru a împinge un păianjen spre cada, spunând păianjenului tot timpul: „Scuzați-mă, domnule. Îmi pare rău, domnule, pot să vă invit să călătoriți în aceasta parte? Nu, nu așa, domnule. Aici, domnule. Scuzați-mă, domnule. ”

7. Sora mea m-a intrebat : „Andrew, cine e fraierul de afară?”,
I-am spus, „Alex”
A tăcut timp de 15 secunde și apoi a întrebat: „Pe ce planetă suntem noi?”
Are 2 ani. Nu a văzut niciodată desene animate despre spațiu.

8. Fiul prietenului meu, care are doar vârsta de 2 ani, i-a spus mamei sale că a avut o altă familie. El a spus că a avut o mamă și o soră care au decedat într-un accident auto. Apoi a adăugat că acum ar fi putut fi foarte bătrâne.

9. – „Fiule, acesta este șeful tatălui tau.”
– „Nu! Mama mea e șeful tatălui meu! ”

10. Un copil în vârstă de 3 ani , i-a spus unui prieten care fuma:
– „Vei muri.“
– „Ei bine , atunci mă duc în rai sau în iad?“
– „Doar du – te la un doctor.“

11. Când fiul meu era mic , vorbeam cu el despre cresterea cartofilor. Am descris modul in care se pune pământul în jurul lor în timp ce cresc și el a spus: „Am făcut asta când eram un bătrân.”

- Advertisement -

12. Chiar nu-mi place soacra mea. Odată mi-a luat fiul de la școală pentru că eram ocupat. Ea trebuia să renunțe la el, dar a alergat strigând: „Tati, am invitat-o ​​pe bunică la cină.”

13. Când eram mic , bunicul meu ,pe care l-am poreclit Pop Pop, mi-a promis mereu să mă ia la pescuit. Lucruri au apărut mereu, sau nu eram în oraș pentru a merge cu el când a mers, etc. A murit când aveam 7 ani și nu am avut niciodată șansa de a merge la pescuit. Am o fiică de 3 ani. Nu am vorbit niciodată cu ea despre Pop Pop, și n-am vorbit niciodată despre el în fața ei. Odată, a intrat în camera de zi unde stăteam și a spus următoarele:
Ea: „Tati, trebuie sa mergem la pescuit!”

Eu: „De ce trebuie să mergem la pescuit?”
Ea: „Pentru că Pop Pop spune că trebuie să mă iei!”

14. Cumnatul meu a luat o imagine a mamei sale care a murit într-un accident de mașină când avea 6 ani să-mi arate. Nepoata mea a văzut imaginea și a început să râdă. Am întrebat-o ce a fost atât de amuzant și ne-a privit și a spus: „Aceasta este prietena mea speciala care imi cântă”.

15. Fiul meu de 8 ani a spus : „Nu am ales această viață. Nu puteam controla cum a început. Dar eu pot controla cum se termina ”

16. – „Jake, cu cine vorbești?”
– „Eu însumi.”
– „Ei bine, despre ce vorbești?”
– „Nu știu. Nu ma asculta. ”

17. ” – Și dacă băieții răi cred că sunt băieții buni? Si daca baietii care cred ca sunt buni sunt foarte rai? ”

18. „Du-te înapoi în somn, nu este nimic sub patul tău.”
„E în spatele tău acum.”

18. Aveam 6 sau 7 ani când părinții mei au divorțat. În ziua în care mama mi-a spus că divorțează, am spus: „Bunicul spune să nu-ți faci griji, totul va fi bine și nu v-a lăsa să se întâmple nimic rău”.
Bunicul meu a murit acum 10 ani.

19. Am avut un sentiment ciudat toată noaptea și când ma striga fiul, el spune: „Tati, cine este omul din hol?”

20. Când fratele meu avea 4 ani, el începea în mod constant povesti cu „Când eram bătrân …” și apoi vorbea despre cât de mult îi plăcea să zboare. Nu mai fusese niciodată într-un avion.