Array

19 femei celebre trecute de 50 de ani care nu au avut niciodată operatii estetice

- Advertisement -

Suntem destul de obișnuiți cu celebritățile adesea supuse unei intervenții chirurgicale plastice pentru a arăta mai tinere. „Noile” nasuri și buzele pline de botox nu ne mai impresionează. Dar chiar și printre celebrități, există femei care nu se tem de îmbătrânire și spun „nu” botoxului și de a merge sub cuțit.

19. Isabella Rossellini

Într-unul din interviurile ei, actrița a spus că nu va face niciodată intervenții chirurgicale cosmetice. Iată rețeta lui Isabella pentru a se pastra tanara: un amestec de alimente ecologice și o cremă facială bună.

- Advertisement -

18. Sharon Stone

Sharon Stone lucrează de 4-5 ori pe săptămână și cumpără multe creme de față. Într-un interviu, actrița a susținut că nu a avut niciodată o intervenție chirurgicală plastică.

17. Brooke Shields

Modelul admite că a încercat Botox, dar nu i-a plăcut rezultatul. Dar Brooke nu vrea să se întoarcă la un chirurg: se sperie că va termina ca Joker-ul .

- Advertisement -

16. Salma Hayek

15. Jodie Foster

Jodie Foster crede că societatea modernă face ca femeile să se transforme în conformitate cu standardele de modă. Actrita este impotriva chirurgiei plastice si nu se teme de riduri.

14. Andie MacDowell

Andie MacDowell este sigură că nu are nevoie nici de botox, nici de lifting facial. Ea pur și simplu are grijă de pielea ei și duce un stil de viață sănătos.

- Advertisement -

13. Emma Thompson

12. Sigourney Weaver

Recent, actrița a spus că îi plăcea îmbătrânirea și că nu era nimic îngrozitor în privința ridurilor.

11. Lauren Hutton

10. Halle Berry

Actrița susține că nu a facut niciodată o intervenție chirurgicală plastică. Halle Berry este un fan al sportului: pe Instagram , ea împărtășește poze cu antrenamentele ei.

9. Michelle Obama

8. Cindy Crawford

7. Julianne Moore

6. Meryl Streep

5. Sissy Spacek

4. Sophie Marceau

3. Isabelle Huppert

2. Juliette Binoche

1. Victoria Ruffo