Array

10 momente în care ai nevoie de mama, chiar dacă ești mare și matur

- Advertisement -

Mama este cea mai scumpa fiinta din lume.
Ea este cea care ne-a dat viata,ne-a crescut si ne iubeste. Mama este acea persoana căreia nimeni nu-i poate lua locul.Dragostea pe cere ne-o daruieste ea,nimeni nu va putea sa ne-o mai ofere niciodata.Inima de mama este singurul loc din lume unde ne putem refugia. Mama este singura persoana care ne iubeste, indiferent de ce am facut.

Uite câteva cazuri când ai cea mai mare nevoie de ea.

1. Atunci când te simți tristă și dezorientată
Mama va fi mereu lângă tine și te va ajuta să treci peste orice situație. Ai ceva pe suflet și nu vrei să împarți cu nimeni. Singurul lucru pe care ți-l dorești este o îmbrățișare de la mama și împreună veți trece peste orice.

- Advertisement -

2. Atunci când ai nevoie de un sfat în dragoste
Mama știe întotdeauna ce simți și este cea mai în măsură să-ți dea acest sfat. Ea este trecută prin viață, de aceea trebuie să o asculți.

3. Atunci când vrei să împarți succesele tale cu ea
Simți nevoia să-i spui cuiva ceea ce ai realizat, fie că ai luat examenul de conducere sau un examen la facultate, mama se va simți foarte mândră te tine și te va lăuda mai departe.

4. Atunci când nu-ți ies clătitele sau ciorba
Când vrei să te apuci să faci ceva de mâncare și este prima ta încercare, automat o vei suna pe mama să te sfătuiască cum se face cel mai bine.

5. Atunci când vrei să-i arăți că o iubești
Mulți dintre noi ne depărtăm de părinți atunci când creșten, nu neapărat că vrem, ci mai mult pentru că suntem ocupați cu locul de muncă sau altele. Asta nu înseamnă că pe ei nu-i mai iubești.

6. Atunci când ești bolnavă și nu știi ce să faci
Dacă ai probleme de sănătate specifice femeilor și singura persoană care îți poate oferi câteva sfaturi este mama ta. Același lucru se întâmplă și atunci când copilașul tău trece prin prima răceală. Pui mâna pe telefon și suni dacă nu e lângă tine.

7. Atunci când nu înțelegi de ce lumea e așa de rea
Mama te-a învățat că trebuie mereu să fii bună, însă atunci când cineva nu e așa cu tine, trebuie să-l tratezi ca atare și să nu pui suflet. Numai că această situație nu poate persista prea mult. Ea o să-ți explice cel mai bine, că oricât de mult bine ai face, primești doar dispreț în schimb.

- Advertisement -

8. Atunci când ai nevoie de cineva să-ți coase cămașa
Mama va fi cu siguranță prima la care apelezi.

9. Atunci când ai nevoie de sfaturi de frumusețe și sănătate
Doar mama ta îți poate spune cât de frumoasă ești și îți poate oferi cele mai sincere sfaturi. Cu trecerea timpului, ea a acumulat o serie de rețete de înfrumusețare pe care le poți aplica și tu.

10. Atunci când ai nevoie pur și simplu de o îmbrățișare caldă
Nu uita! Nu există o îmbrățișare mai călduroasă și mai plină de energie și dragostea decât a mamei tale.