Array

10 idei irezistibile de aperitive cu oua, carne si legume. Merita incercate de toate gospodinele!

- Advertisement -

Cauti o reteta de aperitiv banala, dar spectaculoasa in acelasi timp? Stiu exact ce vrei, genul care se face usor, dar arata foarte bine si e atat de bun ca invitatii iti vor cere negresit reteta. Am adunat aici o serie de aperitive care te vor cuceri pe loc.
Unele se prepara mai simplu decat ti-ai imaginat breodata, altele necesita mai multa atentie, insa aspectul si gustul merita din plin. Transforma mesele petrecute cu cei dragi in evenimente mememorabile. Iata cateva idei minunate de aperitive!

 

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -

 

 

 

 

- Advertisement -

 

Crăciunul sau Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creștină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (în calendarul iulian) în fiecare an. Ea face parte din cele 12 praznice împărătești ale bisericilor de rit bizantin.

În anumite țări, unde creștinii sunt majoritari, Crăciunul e de asemenea sărbătoare legală, iar sărbătoarea se prelungește în ziua următoare, 26 decembrie: a doua zi de Crăciun.

De la debutul secolului al XX-lea, Crăciunul devine și o sărbătoare laică, celebrată atât de către creștini cât și de către cei necreștini, centrul de greutate al celebrării deplasându-se de la participarea în biserică la rit spre aspectul familial al schimbului de cadouri sau, pentru copii, „darurilor de la Moș Crăciun”.

sursa: http://femina.ro