Array

10 funcții inteligente pentru smartphone pe care veți începe să le utilizați imediat

- Advertisement -

Telefoanele sunt nelipsite in viata noastra si aproape totul se invarte in jurul lor. Oriunde mergem este cu noi, daca vrem sa vorbim cu cineva folosim mobilul daca dorim sa facem poze la fel, aproape orice lucru pe care il facem are legatura cu telefonul nostru. Ei bine noi am gasit pe langa utilitatile de zi cu zi si unele mai putin stiute insa extrem de inteligente si care o sa va fie de mare folos.

Cine nu este nervos atunci cand se joaca pe telefon si primeste tot timpul reclame la diverse alte jocuri, ei bine acum putem opri acele reclame si ne putem bucura in continuare de jocurile noastre preferate. Cititi articolul si o sa vedeti ce alte functii mai are telefonul dumneavoastra.

Blocați anunțurile

Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a bloca anunțurile de pe telefon este să activați  modul Airplane . Funcționează excelent atât pe iOS, cât și pe Android.

- Advertisement -

Parole Wi-Fi

De fiecare dată când vă conectați la un nou Wi-Fi, telefonul memorează parola și vedeți puncte în locul parolei de pe ecran. Există o  aplicație Android care vă poate ajuta să vedeți toate parolele Wi-Fi care au fost introduse vreodată în telefon.

Creați propriul răspuns pentru apelurile pierdute

Dacă pierdeți un apel pe iPhone, există răspunsuri text care pot fi trimise . Dar este posibil, de asemenea, să vă creați propriul mesaj. Accesați  Setări , selectați Telefon , apoi Răspundeți cu Text și creați propriul mesaj.

 Modul de vizitatori Android

Dacă nu doriți ca o altă persoană să aibă acces la datele dvs. personale în timpul utilizării telefonului dvs., puteți utiliza Modul pentru oaspeți pe telefonul dvs. Android. Pentru a o activa, trebuie să atingeți pictograma Utilizator din colțul din dreapta sus al panoului Setări rapide. Apoi atingeți Guest .

- Advertisement -

Coduri  secrete iPhone

Puteți să vă ascundeți numărul pentru un apel  cu un cod simplu. Dacă introduceți * # 31 # veți ascunde numărul pentru toate apelurile. Dacă aveți nevoie doar de un anumit apel, puteți scrie # 31 # înaintea numărului pe care îl apelați.

Cronometru audio

Această caracteristică iOS este excelentă pentru cei cărora le plac audiobook-uri și asculta muzică înainte de a adormi. Puteți seta temporizatorul pentru a dezactiva sunetul. Mergeți la  Timer și alegeți durata acestuia. Apăsați Când Timerul se termină și selectați Oprire redare în partea de jos.

Faceți fotografii în timpul filmării

Nu trebuie să oprești înregistrarea videoclipurilor pe iPhone dacă vrei să faci o fotografie în același timp. Trebuie doar să atingeți butonul pentru cameră, care apare pe ecran cu butonul declanșator.

Imprimați imediat conținutul

Puteți partaja cu ușurință conținutul direct de pe ecranul dispozitivului Android la altul, prin aducerea împreună a dispozitivelor. Pentru a face acest lucru, atingeți pictograma Distribuiți din orice aplicație. Alegeți fascicul de date Android din lista de opțiuni și apoi puneți-le împreună.

- Advertisement -

Tastatură și mouse

Android acceptă mousa și tastatura. Acest lucru poate fi foarte util dacă trebuie să introduceți o mulțime de texte. Tot ce aveți nevoie pentru a atașa o tastatură sau un mouse pe telefonul dvs. Android este un cablu USB on-the-go.

Blocarea ecranului – Parola de timp

Blocarea ecranului – Parola de timp este o aplicație pentru Android care face timpul curent al telefonului dvs. (sau alte opțiuni legate de timp) parola ecranului de blocare. Se schimbă tot timpul și nu trebuie să vă faceți griji dacă cineva ar fi văzut parola când ați deblocat telefonul.