Array

10 Femei superbe care dovedesc că a fi slaba nu este neaparat bine

- Advertisement -

În lumea modernă, a fi numit „slab” este un compliment, iar obținerea numelui de „gras” este un injuriu. Dar spre deosebire de această credință populară, a fi slabă nu echivalează cu a fi în formă. De fapt, persoanele slabe care nu fac exercitii în mod regulat sunt predispuse la tonus muscular scăzut și rezistență redusă.

De la 45 kg la 55kg

Această femeie spune: „Greutatea nu a fost singurul lucru pe care l-am câștigat. Prin recuperarea mea, am câștigat de asemenea fericirea și sănătatea și am câștigat libertatea mintală. ”

- Advertisement -

O călătorie de la 47 lb la 57 lb

Acum, ea spune: „Un an și jumătate a durat călătoria mea de fitness și a fost întotdeauna greu pentru mine. Dar privind înapoi, sunt foarte mândra.

De la 47 kg la 60kg

„Încercați să nu vă concentrați asupra faptului că sunteți” slabi „și să vă concentrați asupra sănătății generale – mentale și fizice. Nu asculta pe nimeni care încearcă să te traga în jos.

- Advertisement -

O transformare inversă spre bine

Asa da! Sanatatea conteaza

„Am vrut să câștig în greutate și să fiu fericita cu trupul meu, indiferent cât de multe fete au încercat să mă pună jos”.

De la plat până la bombat

Fiți fericiți și mâncați ciocolată!

- Advertisement -

„Încet, încet reveneam la forma mea adevărată de corp. Sinele meu natural, nu sinele meu forțat „, a spus ea.

Asta da transformare!

Această femeie a avut un accident și, după ce a câștigat ceva greutate, a folosit-o ca o oportunitate de a construi un corp puternic și sănătos.

De la chin până la fericire